Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nepozorná Puškárová: Zlatica, pekné nohavičky!

Zlatica Puškárová ukázala ružovú bielizeň s bielymi bodkami. Zobraziť galériu (20)
Zlatica Puškárová ukázala ružovú bielizeň s bielymi bodkami.

BRATISLAVA – Ružová bielizeň! Zlatica Puškárová (31) sa prišla vo štvrtok pozrieť na krst kalendára Slobody zvierat. Pri klebetení s Gabikou Drobovou (36) však akosi pozabudla, že má na sebe krátke šaty. A tak sa mohli všetci presvedčiť, že nekompromisná novinárka nosí nohavičky ako školáčka.

Zradili ju šaty! Zlatica Puškárová si vo štvrtok večer odskočila od synčeka Lea na krst kalendára, prostredníctvom ktorého chcú známe osobnosti povedať rázne stop týraniu zvierat. Hoci sa moderátorka na akcii nezdržala dlho, no aj za krátku dobu sa jej stihol prihodiť malý, ale o to pikantnejší trapas.

Farebné šaty, v ktorých dorazila, síce neboli extrémne krátke, ale vďaka klzkému materiálu sa jej pri sedení posunuli poriadne vysoko. Dobre naladená Zlatica sa bavila s Gabikou Drobovou a pozabudla na nástrahy svojho outfitu.

Stačila chvíľka nepozornosti a... Puškárová okrem stehna odhalila aj svoje nohavičky. Dozvedeli sme sa tak, že nekompromisná politická redaktorka zvolila bielizeň ružovej farby s bielymi bodkami. Celkom ako nevinná školáčka.

Ako to na krste kalendára vyzeralo? Kto všetko tam prišiel? Pozrite si našu GALÉRIU!

Chcete vedieť, ako sa obliekajú známe slovenské moderátorky? Kliknite SEM.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu