Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Zúbožená Victoria Beckham: Šaty ako zástera a mastné vlasy!

Victoria Beckham tak, ako ju často nevidíme - ležérne neupravená Zobraziť galériu (15)
Victoria Beckham tak, ako ju často nevidíme - ležérne neupravená

NEW YORK – Kam sa podel jej štýl? Hoci je Victoria Beckham (36) známa tým, že svoje outfity prepracováva do najmenších detailov, aj ona občas odhodí zábrany a staví na obyčajnú ležérnosť. V jej prípade však ide o poriadny risk – ruky vo vreckách a vlasy prilepené na hlave rozhodne nepôsobia šik!

Aj majster tesár sa utne! U britskej ikony módy síce na to nie sme zvyknutí, no aj ona pri výbere outfitu dokáže šliapnuť poriadne vedľa. Tento týždeň zrejme nemala svoj deň, keď si vyrazila do ulíc Veľkého jablka. Známa fráza o tom, že v jednoduchosti je krása, totiž u nej akosi neplatila!

Obľúbená módna značka Goat ju tentoraz nepodržala, práve naopak! Zelené šaty bez rukávov, s dĺžkou po kolená a s dvoma vreckami na bývalej Spajske pôsobili ako všedná zástera našich starých mám. Victoria to však celkom neodhadla ani s rozpustenou hrivou – jej predĺžené pramene nielenže pri korienkoch stratili na objeme, no navyše neboli ani čerstvo umyté. A to všetko superštíhlej brunetke na kráse rozhodne nepridalo!

To, že Victoria občas nevyzerá práve ukážkovo, sebakriticky pripustila aj v istom rozhovore. O to, aký imidž si podľa bulváru pestuje, sa však podľa vlastných slov vôbec nestará: „Keď ste na očiach verejnosti tak dlho, menej vám na tom záleží. Je mi jedno, či niekto povie ‘Tu je Victoria v topánkach bez podpätkov.’ Na fotkách vždy vyzerám ako úbohá potvora, a to je fajn.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu