Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dara Rolins v šoku: Jej partner pristihnutý s milenkou... SEX v dodávke?!

Dara Rolins a Matěj Homola už netvoria pár. Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins a Matěj Homola už netvoria pár.

BRATISLAVA/PRAHA – Koniec niekoľkoročného vzťahu! Hoci Dara Rolins (38) a jej partner Matěj Homola (37) nikdy netvorili ukážkový pár, nedali jeden na druhého dopustiť. O to šokujúcejšie vyznieva informácia, že hudobník podvádzal pop divu približne štyri mesiace s milenkou. Kauza sa prevalila po tom, čo ho českí novinári nachytali spolu s ňou v dodávke na odľahlom poli.

Usvedčujúce snímky sa podarilo urobiť českému týždenníku SuperSpy, ktorý zverejní hrátky spomínanej dvojice vo štvrtok. Matěj Homola je na fotografiách zachytený, ako v noci po koncerte odišiel za svojou bokovkou. Spolu nasadli do dodávky a namierili si to na odľahlé pole netušiac, že sú im českí fotografi v pätách. Keď dorazili na miesto, zmizli približne na pol hodinu do zadnej časti auta.

Homola potajomky podvádzal Daru s manažérkou istého pražského rádia Janou M. Podľa našich zistení trvá románik zhruba štyri mesiace. Hudobník zahýbal svojej polovičke napriek tomu, že ona v súčasnosti prežíva ťažké obdobie kvôli nedávnej autonehode, pri ktorej zahynul motocyklista Jindřich Rotrekl (†63). Matěja od mileneckého pomeru neodradil ani fakt, že majú s pop divou krásnu dcérku Lauru.

Dara Rolins je z celej záležitosti v šoku. Hneď, ako sa o všetkom dozvedela, ukončila vzťah. „Cítim sa tak opustená... Nič nebude ako predtým. Moja rodina sa práve rozpadla. Nadobro! Nechápem nič. Napríklad, prečo ma držal za ruku, keď už v tej dobe patril inej. Prečo vykrikoval do médií, ako ma miluje a chce mať so mnou ďalšie dieťa? I pre mňa bolo prekvapením, že mal potrebu dať verejne najavo, čo ku mne cíti. Nežiadala som ho o to teraz a ani nikdy predtým. Je to pre mňa najväčšie životné sklamanie. Neboli sme ideálna rodina, ale v poslednej dobe to bol práve Matěj, ktorému tak veľmi záležalo na tom, aby sme pre Lauru urobili to najlepšie. Takto som si to ale naozaj nepredstavovala,“ vyjadrila sa pre český server super.cz speváčka.

Viac o rozchode Dary Rolins a Matěja Homolu:

Nešťastná Rolins: Táto blondínka jej rozbila vzťah!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu