Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Polonahý David Beckham: Takto si uťahoval z masérky!

David Beckham Zobraziť galériu (8)
David Beckham (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Zmysel pre humor mu nechýba! Futbalista David Beckham dokázal, že s ním je poriadna zábava. Nechal sa totiž nahovoriť na scénku natočenú skrytou kamerou a poriadne si utiahol zo svojej masérky. A bonus navyše? Takmer celý čas bol hore bez!

Pôsobil ako poriadny čudák! Keď masérka uvidela, že jej zákazníkom je jeden z najznámejších futbalistov na svete, asi sa už tešila, ako bude o ňom rozprávať svojim kamarátkam. To čo prišlo však určite nečakala!

„Môžete ma volať Ricky?“ bola jedna z prvých viet, ktoré David masérke povedal. A nezostal len pri tom. „Môžete byť aspoň na chvíľu ticho?“ pokračovala futbalová hviezda a poprosila masérku o vzájomnú výmenu energie položením rúk na plecia toho druhého. „Aaaah aaah aaah,“ ozývali sa vzdychy rozkoše z jeho úst pri tomto postoji. „Môžete ma masírovať bez palcov? Všetkými prstami, ale nie palcami,“ požiadal o chvíľu. Úbohá masérka už takmer nevedela, čo na zvláštne požiadavky svojho prominentného klienta povedať.

Ak si však myslíte, že všetky tieto veci napadli samému Davidovi, ste na omyle. Príkazy, čo povedať a urobiť mu do uška šepkala moderátorka večernej šou Ellen DeGeneres. A tá sa veru nekrotila. „Je ťažké byť krásnym. Ľudia mi niekedy hovoria, že mám pleť ako broskynka,“ počuli sme jej slová z Davidových úst. Potom zas masérku poprosil, aby jeho svalu zaspievala. Čo je však obdivuhodné, futbalista sa po celý čas držal a nezasmial sa. Klobúk dole, David!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu