Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

David Beckham sa zapotil: Otcovské povinnosti nezvládol!

David Beckham so synom Brooklynom Zobraziť galériu (9)
David Beckham so synom Brooklynom

LOS ANGELES – Má za sebou ťažké chvíľky! Mnoho rodičov sa okamihu, kedy budú musieť svojim deťom vysvetľovať veci spojené so sexom, bojí ako čert svätenej vody. Ako sa s touto úlohou popasovala hviezda typu Davida Beckhama (35)?

Góly strieľa bez problémov, rozhovor so synom však nezvládol! Hviezdny futbalista zistil, že v jeho najstaršom synovi, jednásťročnom Brooklynovi, sa prebúdza muž. „Brooklyn chodí do novej školy. Zistil, že si ho dievčatá všímajú a páči sa mu to, tak sme sa porozprávali o sexe,“ opísal situáciu David.

Nechal to na manželku! „Viac ako ja rozprávala Victoria. Musel som výjsť z izby, pretože Brooklyn na mňa nenápadne pokukoval a potuteľne sa usmieval. Bol to vážny rozhovor a ja som musel odísť. Nezvládol som to,“ priznal svoju malú porážku David. Veci súvisiace s ľúbostným životom ich syna, ako napríklad prvé rande, ostanú podľa neho na Victorii aj v budúcnosti.

Zdá sa teda, že klebety o kríze v rodine známeho futbalistu sú prehnané. Napriek tomu, že obvinenia z Davidovej nevery sú zrejme vymyslené, Victoria sa na verejnosti necíti dobre. „Cíti sa akoby o nej všetci šepkali za jej chrbtom,“ prezradil zdroj blízky manželom. „Keďže je to všetko vymyslené, Victorii sa to zdá veľmi neférové.“ Za múrmi ich domu však zjavne všetko funguje ako má a obaja manželia si užívajú rodičovské radosti aj starosti...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu