Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalší prúser Amenovej: Problémy na letisku, zadržala ju polícia!

Anna Amenová Zobraziť galériu (3)
Anna Amenová

BRATISLAVA – Priťahuje problémy! Miss Universe SR 2010 Anna Amenová (25) na seba opäť upozornila. A to počas nedávnej návštevy USA, kam išla porotcovať do súťaže krásy Miss Sinergy. Čo všetko za veľkou mlákou blonďavá kráska vyparatila?

V krajine neobmedzených možností, ako Ameriku mnohí označujú, naša Miss Universe po prvýkrát zasadla do porotcovského kresla súťaže krásy. Spolu s ďalšími odborníkmi vyberala najkrajšie dievča Ameriky v súťaži Miss Sinergy. 

Pobyt v USA sa však nezaobišiel bez problémov. „Ja ich privolávam,“ spustila svoje rozprávanie blondínka. „Keď som sa po skončení súťaže vybrala s jednou Češkou na letisko, dve hodiny pred odletom sme zistili, že sme na zlom letisku. Mali sme 40 minút na to, aby sme sa presunuli na to správne. Vtedy som si povedala, že nás určite chytia policajti. A tak sa aj stalo. Zadržali nás a kamarátka musela ísť pred súd. Ledva sme to stihli,“ opísala nám svoje zážitky Amenová, ktorá na celú situáciu spomína s odstupom času s úsmevom. Viac sa dozviete z videa pod článkom!

Sledujte TOPKY TV: Amenová o svojich amerických problémoch!



Anna Amenová mala problem na letisku


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu