Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kollárová exmilenka Štofaníková sa nechala vylepšiť: Nové silikóny!

Martina Štofaníková si nechala spraviť silikóny. Zobraziť galériu (7)
Martina Štofaníková si nechala spraviť silikóny.

BRATISLAVA - Najskôr nové prsia, teraz už aj milenec! Expartnerka a zároveň aj matka piateho dieťaťa Borisa Kollára (44), Martina Štofaníková (30), prežíva šťastné obdobie! Je opäť zamilovaná. A vďaka silikónovým prsiam aj o čosi sebavedomejšia.

Šťastná a zaľúbená! To je už vyše mesiaca Kollárova exmilenka Martina Štofaníková. Príčinou jej radosti nie je iba nový vzťah s podnikateľom Tomášom Sebökom, ktorý v minulosti tvoril pár s Lindou Rezešovou, ale aj silikónové vnady. 

Topky.sk zistili, že brunetka bola nedávno na chirurgickom zákroku. „Martina si dala na bratislavskej klinike urobiť silikónové prsia,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Štofaníková túto informáciu síce nepoprela, no nechcela sa k ničomu vyjadrovať. „Prepáčte, svoje súkromie nekomentujem,“ reagovala, keď sme sa jej na operáciu spýtali.

Podľa našich informácií sa rozhodla mamička ročného synčeka Šimona Heliodóra k zákroku preto, lebo po pôrode rapídne schudla. Úbytok váhy spôsobil, že stratila pôvodné miery v oblasti hrudníka. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu