Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mauréry pritvrdila: Sex pred kamerami!

Zuzana Mauréry počas intímnej scény s Pavlom Višňovským Zobraziť galériu (7)
Zuzana Mauréry počas intímnej scény s Pavlom Višňovským

BRATISLAVA – Toto sa len tak nevidí! Herečka Zuzana Mauréry (42) sa postarala o to, že v zajtrajšej časti jojkárskeho seriálu Odsúdené bude poriadne horúco. Tmavovláska sa totiž predstaví sporo odetá v intímnej scéne!

Iskrilo to medzi nimi! V seriáli z väzenského prostredia stvárňuje Zuzana Mauréry odsúdenú Evu Kolárovú. Tej aj napriek tomu, že je vydatá, tvorcovia dopriali milenca. Je ním právnik Dávid Typolt v podaní herca Pavla Višňovského, s ktorým sa jeho zverenkyňa už dávnejšie zblížila.

V zajtrajšej časti sa Eva na pár dní ocitne na slobode. Čas mimo väzenia strávi pochopiteľne v spoločnosti svojho milenca. Herci sa tak počas nakrúcania nevyhli ani erotickej scéne a tmavovláska sa pred kamerami ocitla v sexi negližé. „Ktorej herečke sa toto dobré hrá?!“ zareagovala s pobavením Zuzana, keď sme ju kvôli tomu oslovili.

Prácu s kolegom Višňovským si však pochvaľovala. „On je veľký profesionál a je s ním sradna,“ povedala na jeho adresu. Ako nám ďalej prezradila, počas nakrúcania nebola príliš napätá. „V ten deň sme mali veľa práce, takže sa to zbehlo veľmi rýchlo,“ dodáva Zuzana, ktorá posteľné scény vníma ako vopred naučenú choreografiu.

Postava Evy Kolárovej však nie jediná, čo sa postará o rozruch. Zaujímavé bude sledovať aj to, ako sa Gabika Dzuríková alias Magorka popasuje s nečakaným vyznaním lásky. To všetko uvidíte už zajtra večer o 21:15 na Jojke.

VIDEO: Intímna scéna Zuzany Mauréry a Pavla Višňovského. 



maurery vs. visnovsky - milostna scena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu