Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nechutné: Courtney Love takmer nahá – masturbuje v kresle?!

Courtney Love s imidžom sfetovanej šľapky Zobraziť galériu (5)
Courtney Love s imidžom sfetovanej šľapky

LOS ANGELES – V súkromí aj na verejnosti čoraz obscénnejšia! Reč je o kontroverznej hudobníčke Courtney Love (46), ktorá sa pred prahom päťdesiatky začína správať ako vitálna pornohviezda. No hoci svoje erotické zábery sprístupňuje zadarmo a každému, jej nahé telo nadšenie u mužov dávno nevzbudzuje!

Miluje svojskú formu exhibicionizmu! Alebo fetišizmu? Nech je už tak či onak, správanie vdovy po lídrovi skupiny Nirvana sa už istý čas poriadne vymyká spod kontroly. Učarovalo jej totiž fotografovanie s podivným sexuálnym nádychom. Po nevábnych sado-maso fotkách na Facebooku tak internetom otriasol ďalší záber. Pastvu pre oči však za ním rozhodne nehľadajte!

 Rozstrapatená hriva a nahé telo v nohavičkách skrútené do zvláštnej pózy! Takýmto fotografickým kúskom sa hudobná hviezda „pochválila“ fanúšikom prostredníctvom sociálnej siete Twitter. A aj keď na ňom vyzerá ako lacná pobehlica pod vplyvom drog, podľa nej obrázok hovorí za všetko. Nenapísala totiž k nemu žiaden komentár či vysvetlenie!

Courtney s pokrčenou nohou a rukami skríženými na prsiach zrejme len hľadá tú správnu inšpiráciu. Ako sa totiž nechala počuť v rozhovore pre New York Magazine, drieme v nej žurnalistický duch, vďaka ktorému cíti potrebu realizovať sa „na papieri“: „V písaní textov som hotový Tolstoj. Nastal pre mňa čas viac uverejňovať – mám už 46.“ O aké témy však pôjde, zatiaľ jasné nie je. Ak svoje literárne umenie cíti rovnako ako to fotografické, zrejme sa dočkáme len zvrhlých sexuálnych fantázií!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu