Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Jožo Kubáni z Jojky šokuje: Protialkoholické liečenie!

Jozef Kubáni nastúpil na špeciálne protialkohlické liečenie. Zobraziť galériu (7)
Jozef Kubáni nastúpil na špeciálne protialkohlické liečenie.

BRATISLAVA – Stratil sa z obrazovky! Jeden z najdobrodružnejších reportérov televízie Joj má problémy s pitím. Ako topky.sk zistili, Jozef Kubáni sa už niekoľko týždňov lieči zo závislosti od alkoholu.

Meno Jozef Kubáni si mnohí televízni diváci spájajú najmä s akčnými reportážami z Tatier, ktoré nakrúcal pre televíziu Joj. Pri niektorých jeho príspevkoch mu išlo doslova o život. Napríklad v roku 2005, kedy sa takmer utopil v rieke Dunajec.

Paradoxné je, že hoci tento odvážny reportér zvládal prírodné živly, vlastné telo pod kontrolu dostať nedokázal. Už niekoľko rokov totiž bojuje s metlou ľudstva – alkoholom. Podľa našich informácií sa však najnovšie rozhodol definitívne seknúť s pitím.

Na východe Slovenska preto nastúpil na špeciálnu protialkoholickú liečbu. To je aj dôvod, prečo sa už dlhšiu dobu neobjavuje na obrazovkách Jojky. Dokonca ani na oficiálnej stránke televízie už jeho meno medzi ostatnými redaktormi nefiguruje.

Od vedenia televízie vraj dostal na vyriešenie alkoholového problému toľko času, koľko bude potrebovať. Ako sme sa dozvedeli z prostredia Jojky, Kubániho kolegovia zo spravodajstva stoja pri ňom. Na Kolibe sa nám však k tejto téme vyjadrovať nechceli. „Neprináleží nám komentovať súkromie pána Kubániho,“ povedal hovorca Jozef Gogola.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu