Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Zostarnuté hviezdy na premiére: Tento vtip im nevyšiel!

Jamie Lee Curtis a Sigourney Weaver Zobraziť galériu (7)
Jamie Lee Curtis a Sigourney Weaver (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Sú na spoločnej nôte! Na premiére svojho filmu chce každá herečka oslniť svojou jedinečnosťou. Tento zámer však Jamie Lee Curtis a Sigourney Weaver (60) nevyšiel. Obe sa totiž dostavili v rovnakej tyrkysovej róbe! Ktorej to svedčí viac?

Sebavedomia majú na rozdávanie! Herečky Jamie Lee Curtis a Sigourney Weaver musia naozaj sršať sebavedomím. Nemajú totiž problém objaviť sa na slávnostnej premiére ich spoločného filmu You Again v rovnakom outfite – a úplne zámerne!

Lesklé šaty na jedno rameno by však viac pristali o generáciu mladším herečkám! Nech do seba totiž zostarnuté hviezdy investujú peňazí koľko chcú, čas nezastavia. Prešedivelá Jamie Lee Curtis je síce od Sigourney o deväť rokov mladšia, rozdiel v ich postavách či počte vrások by ste asi hľadali márne. Obe herečky už zjavne majú svoj zenit za sebou a ani sexi šaty ich neomladili. Naopak, nepekne zdôraznili ich vek.

A čo vlastne viedlo dámy k rovnakým outfitom? Snažili sa vtipne upozorniť na dej filmu, v ktorom je podobná scéna. Zobrazuje obe herečky v rovnakých šatách ako mali na premiére s jediným rozdielom – vo filme sú ružové. „Bolo naozaj príjemné pracovať s ňou. Je to vynikajúca žena. Bolo naozaj zábavné ju nenávidieť, pretože ju v skutočnosti milujem,“ prezradila Sigourney.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu