Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Franekovú nezamaskovali: Toto že je zadok najkrajšej Slovenky?

Barbora Franeková na móle. Zobraziť galériu (12)
Barbora Franeková na móle.

BRATISLAVA – Vyvolala rozruch! Na nedávnej prehliadke šperkov sa na mólo postavila aj Miss Slovensko SR 2009 Barbora Franeková (21). Pri pohľade na ňu však viac ako klenoty pútalo pozornosť jej pozadie. Veď sa presvedčte sami.

O zadočku missky Barbory Franekovej je známe, že patrí k problémovejším partiám jej tela. Debaty na túto tému sa rozpútali už krátko nato, čo získala minulý rok titul kráľovnej krásy. Modelingový expert Saša Jány vtedy Barborinu postavu okomentoval slovami: „To, čo v súťaži Miss vyhovuje, je na móle neakceptovateľné.“ Aj napriek slovám odborníka sa však Franeková objavuje na móle dosť často. Z toho, že jej krivky nie sú práve najideálnejšie, si ťažkú hlavu nerobí. 

Príkladom môže byť aj nedávna prehliadka šperkov. Práve tam navliekli missku do bielych šiat, ktoré jej však nesadli zrovna najlepšie. Skôr naopak. Bola v nich poriadne naprataná, čo spôsobilo, že zvýraznili každý nedostatok jej postavy. A hoci manekýnky do výberu predvádzaných modelov nezasahujú, možno si mala Barbora v tomto prípade dupnúť. Keby sa totiž na mólo postavila v šatách, ktoré by jej nelichotivé časti tela prekryli, určite by to viac lahodilo očiam všetkých prítomných.

Sledujte Topky TV: Takto to na prehliadke šperkov vyzeralo!



prehliadka v cvernovke


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu