Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Judínyovej konflikt s Donutilom: Pochytili sa pred divákmi!

Erika Judínyová a Miroslav Donutil predviedli slovnú prestrelku. Zobraziť galériu (5)
Erika Judínyová a Miroslav Donutil predviedli slovnú prestrelku.

ŠTRBSKÉ PLESO – Dusná atmosféra! Erika Judínyová v sobotu moderovala spoločenskú akciu usporiadanú pri príležitosti premiéry filmu Román pro muže. Spôsob, akým sprevádzala hostí, evidentne zaujal herca Miroslava Donutila (59). Ten si neodpustil zopár hlášok na jej adresu, čo mu ona pohotovo vrátila.

Zima, hmla a slabá viditeľnosť. Tak vyzerala sobotňajšia premiéra filmu Román pro muže, ktorá sa konala na Štrbskom plese pod holým nebom. Nevyspytateľné tatranské počasie sa postaralo o poriadne napätie. Do poslednej chvíle totiž nebolo jasné, či sa kvôli hustej hmle a miernemu mrholeniu vôbec bude premietať. Nakoniec sa však počasie umúdrilo a s miernym meškaním sa premiéra konala.

Hostí sprevádzala slávnostným večerom Erika Judínyová. Tá ako moderátorka privítala pred samotným začiatkom filmu hercov a tvorcov komédie. Komplikácie s počasím však spôsobili, že nebolo možné urobiť generálku... a tak sa išlo hneď naostro. To malo za následok, že vznikli také chybičky, ako napríklad rušenie zvuku reproduktorov signálom z mikrofónu. „Postav sa sem, aby to bolo lepšie počuť,“ ukázal producent filmu Rudolf Biermann Erike Jurínyovej miesto, kam má ísť. Na oplátku ho zasa ona poprosila, aby jej obrátil list, kde mala napísané poznámky. „Mám rukavice, pretože mi je zima. Nejde mi to s nimi,“ povedala so smiechom. Tvorca jej žiadosti vyhovel.

Spôsob Erikinho moderovania evidentne pobavil českého herca Miroslava Donutila, ktorý sa okamžite zapojil do diskusie. „Vidím vás po prvýkrát a ste veľmi zaujímavá moderátorka. Máte hrubé rukavice, ktorými si nemôžete obracať listy, kde máte ťaháky. Nevidíte na ne a Biermann vás postavil na jedno miesto, takže sa nemôžete hýbať,“ povedal. 

Erika sa však nedala zahanbiť a upozornila ho, že sa poznajú už dlho. „Musím povedať, že máte veľké problémy s pamäťou. V roku 1998 sme totiž boli na večeri spolu s Borisom Filanom a pani Vincourekovou,“ povedala a následne priložila mikrofón k hercovým ústam, aby mu dala slovo. „To ste ale asi boli v sprievode rodičov,“ rozosmial publikum Donutil a dodal: „Tak si vás pamätám... Máte z toho radosť?“ Erika odpovedala záporne. „Nie. Ja som sa už vyrovnala s tým, že som slepá, mám hrubé rukavice, a že vy máte problémy s pamäťou,“ kontrovala moderátorka. Ich slovnú prestrelku ukončil až producent Rudolf Biermann.

Na následnej recepcii už však bolo všetko v poriadku. Všimli sme si, že sa Judínyová s Donutilom veľmi dobre zabávali. Na príhode sa smial sa aj Rudolf Biermann spolu s manželkou a zároveň distribútorkou filmu Denisou.

Sledujte TOPKY TV: Erika Judínyová a Miroslav Donutil na premiére filmu Román pro muže.



donutil verzus judinyova


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu