Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pauhofová ukázala gaťky, Heringhová sa radšej dvakrát prezliekla!

Táňa Pauhofová (vpravo) nechtiac ukázala spodnú bielizeň. Andrea Heringhová dvakrát zmenila outfit. Zobraziť galériu (23)
Táňa Pauhofová (vpravo) nechtiac ukázala spodnú bielizeň. Andrea Heringhová dvakrát zmenila outfit.

ŠTRBSKÉ PLESO – Každá zaujala inak! Táňa Pauhofová (27) nesmela chýbať v sobotu na premiére filmu Román pro muže, kde stvárnila jednu z ústredných postáv. Pri tej príležitosti si obliekla decentné čierne šaty, ktoré však odhalili viac, než herečka chcela. Okrem ryšavky však oblečením zaujala aj Andrea Heringhová - partnerka Borisa Kollára (45). Tá sa pre istotu dvakrát prezliekla.

V sobotu sa na Štrbskom plese konala medzinárodná premiéra filmu Román pro muže. V ňom si zahrali známe herecké mená ako napríklad Miroslav Donutil, Miroslav Vladyka, či Táňa Pauhofová. Premiéra snímku mala netradičný nádych. Konala sa totiž pod holým nebom vo Vysokých Tatrách, neďaleko luxusného hotela Kempinski.

Dôvod, prečo sa rozhodli tvorcovia komédie predstaviť nový film práve na Štrbskom plese, je jednoduchý. Drvivá väčšina deja sa totiž odohráva práve v priestoroch spomínaného päťhviezdičkového zariadenia. Tam sa konala aj tlačová konferencia, na ktorú si herečka Táňa Pauhofová obliekla šaty čiernej farby. Ich dĺžka však spôsobila, že nechtiac odhalila svoju spodnú bielizeň. Vo filme toho však ukázala oveľa viac.

Sympatická ryšavka totiž stvárnila úlohu luxusnej spoločníčky a striptérky Tali. „Pre mňa to bola obrovská výzva a som rada, že som túto ponuku dostala,“ povedala Pauhofová o svojej postave. Po rozhovore pre TOPKY TV si to herečka namierila na recepciu, kde sa pridala ku svojím hereckým kolegom a ďalším známym osobnostiam nášho šoubiznisu.

Na raute nechýbali napríklad Fedor Flašík s manželkou Monikou, moderátorky Marianna Ďurianová a Erika Judínyová, či podnikateľ Boris Kollár s partnerkou a zároveň matkou jeho dcéry Sary Zoe Andreou Heringhovou. Tá počas večera prevetrala svoj šatník hneď dvakrát. Pred premiérou filmu sa premávala po luxusnom hoteli v zelených šatách, na následnú recepciu dorazila v outfite s priesvitným topom. Zrejme sa nevedela rozhodnúť, ktoré oblečenie jej sedí lepšie. A tak to vyriešila svojským spôsobom.

Ako to vyzeralo na recepcii v najdrahšom hoteli vo Vysokých Tatrách? Kliknite SEM!

Ako sa Táni Pauhofovej a Miroslavovi Donutilovi páčil najluxusnejší hotel? Čítajte TU!

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Táňou Pauhofovou o úlohe striptérky.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu