Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Čitatelia Banášovej: Adela, hanbi sa! Totálne si klesla!

Adela Banášová. Zobraziť galériu (7)
Adela Banášová.

BRATISLAVA – Sklamali sa v nej! Fanúšikovia moderátorky Adely Banášovej (29) zostali po odvysielaní štvrtkovej časti Adela show dosť znechutení. Plavovláska v nej hostila speváčku Ivetu Bartošovú (44), ktorá v týchto dňoch prežíva neľahké obdobie. Jej „návštevou“ u Adely sa včera zaoberal takmer každý!

Vychytená moderátorka Adela Banášová sa nemôže pochváliť závratnou sledovanosťou svojej novej šou. Okolo relácie však vznikol rozruch po tom, ako sa tam zjavila psychicky labilná Iveta Bartošová. Diváci zostali po tomto „ťahu“ rozhorčení a moderátorku nešetria. Svedčia o tom aj príspevky v našom diskusnom fóre!

Reakcie čitateľov majú zväčša rovnakú podobu. Netaja sa tým, že blondínkin humor, postrehy a poznámky milujú. Avšak dodávajú, že štvrtkové vystupovanie bolo pod jej úroveň. „V očiach mnohých divákov ste týmto veľmi klesli. Najhoršie na tom je to, že sa to už ani nedá vziať späť. Adelka, bolo to veľmi zlé,“ odkazuje Banášovej čitateľka.

Napriek tomu, že sa blondínka snažila zachovať diplomaciu, sarkastickým výrokom sa nevyhla. Komentovala speváčkinu účasť v relácii Kapor na torte a na pretrase bola aj Bartošovej pohnutá psychika. „Akým právom práve ty niekoho urážaš a ponižuješ? Myslíš si, že Iveta je tá pravá, kto to znesie? Spamätaj sa a ospravedlň sa jej, aj tvojim bývalým fanúšikom,“ pridáva sa ďalší čitateľ.

Téma Banášová a Bartošová sa objavila aj v piatkovom online rozhovore s Norou Mojsejovou. Ona totiž v šou Kapor na torte odmietla speváčkino správanie komentovať s ohľadom na jej nie práve najlepší psychický stav. V rozhovore s podnikateľkou padla aj otázka, čo si myslí o tom, ako Adela vystupovala. „Považujem za nechutné si ju pozvať v takom citovom rozpoložení do šou len preto, aby som mala sledovanosť,“ poznamenala Mojsejová.

Adelu sme oslovili, aby sa nám k „útokom“ od čitateľov vyjadrila. „Ja som si z nej neuťahovala. Skúste mi pripomenúť kedy,“ ohradila sa blondínka. Keď sme jej priblížili jednotlivé momenty – napríklad „hlášku“, že všetci sme svojím spôsobom prepnutí, reagovala slovami: „Stojím si za tým, že máme všetci svoje psychické problémy.“ Pri zmienke o tom, že si neodpustila poznámku o plačúcej Ivete, povedala: „Sama povedala, že plače od šťastia. To som sa mohla len tešiť.“

Zdá sa, že aj Adela je plná rozporov. Na jednej strane nechce vidieť to, že jej poznámky boli mierne nemiestne. Na jej obranu však treba povedať, že keď speváčke odporúčala psychológa, myslela to úprimne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu