Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zosypala sa u Banášovej: Plač pri nakrúcaní... skrátka Bartošová!

Uplakanú Ivetu Bartošovú tíšila moderátorka Adela Banášová. Zobraziť galériu (11)
Uplakanú Ivetu Bartošovú tíšila moderátorka Adela Banášová.

BRATISLAVA – Nezvládla to! Iveta Bartošová (44) potvrdila v šou Adely Banášovej (29) povesť labilnej osoby. Najprv sa tešila, ako na pódiu odpremiéruje novú pieseň, potom sa počas jej spievania neovládla a rozplakala sa. Moderátorka ju musela utešovať objatím!

Veľké emócie! Ako sme už informovali, Adela Banášová si v utorkovom vydaní svojej šou zgustla na Ivete Bartošovej. Toto „ohováranie“ sa vraj zapáčilo dramaturgickému tímu, ktorý sa z toho rozhodol vyťažiť. „V podstate na základe nelichotivých vyjadrení na adresu Bartošovej ju následne oslovili a pozvali do relácie. Iveta o tom vedela a zdá sa, že jej to nevadilo,“ tvrdí náš zdroj.

Konflikt medzi moderátorkou a speváčkou sa teda pred kamerami nekonal. Hoci producentka Gabriela Drobová tvrdila, že sa situácia vo včerajšej časti Adela show vysvetlí, blondínky tému ohovárania nakoniec riešili len okrajovo.

Napriek tomu Iveta nesklamala! Opäť potvrdila svoju povesť problémovej a psychicky labilnej osoby. Chcela vo veľkom štýle odprezentovať svoju novú pieseň Děkuju vám, andělové, no namiesto toho predviedla fiasko. Hoci sa na to patrične vystrojila a všetko prebiehalo podľa plánu, v závere skladby zlyhala.

Rozplakala sa ako malá. Iveta skrátka nezvládla nápor emócií. Vlastná skladba s pochmúrnym textom ju dohnala k slzám. Počas toho, keď spievala text o tom, ako jej anjeli skladajú z pliec kríž a následne stúpa ku hviezdam, bosá kľačala na kolenách. Priamo na scéne ju potom utešovala Adela Banášová. Tá určite nečakala, že bude musieť o pätnásť rokov staršiu speváčku tíšiť vo svojom náručí. Po chvíli však už bola Iveta v poriadku a usmievala sa od ucha k uchu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu