Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Demi Moore sa odtrhla z reťaze: Pripitá sa bláznila na pódiu!

Demi Moore to na pódiu poriadne roztočila Zobraziť galériu (8)
Demi Moore to na pódiu poriadne roztočila (Zdroj: SITA)

LAS VEGAS – Je to poriadna divoška! Kým jej rovesníčky si spôsobne upíjajú z miešaných nápojov v luxusných baroch, hollywoodskej herečke Demi Moore (47) nerobí problém ukázať sa v zapotenom klube. Neváha dokonca vyliezť na pódium a spestriť svojimi tancujúcimi krivkami šou známeho rapera!

Stále má paru! Alebo skôr bola pod parou? Známa herečka sa ukázala na koncerte Snoop Dogga a jeden z jeho hitov Beautiful ju parádne rozpálil, pretože Demi sa na pódiu neskutočne odviazala! V čiernych minišatách síce predviedla postavičku ako lusk, jej pohyby do raperovej skladby však vyznievali trochu smiešne. Mali ďaleko od jej dráždivých tanečných póz, ktorými vzrušovala mužských divákov vo filme Striptíz (1996).

Kým sa Demi bláznila so Snoopom, jej drahý Ashton Kutcher (32) na pódiu posedával v rozgajdanej flanelovej košeli. Pokúsil sa svoju polovičku stiahnuť, nech si sadne, ale ona mala chuť zabávať sa ďalej. Svojho mladého zajačika svojou energiou strčila do vrecka! Dokonca sa pokúsila svojho spoločensky unaveného partnera prinútiť k tancu, ale bez úspechu. Evidentne bol Ashton slušne pod parou, pretože tento večer komentoval neskôr slovami: „Odpálil som si mozog a nevrátil sa mi ešte hlas!“ Asi aj preto mu uniklo, že známy raper svojou rukou skúšal pevnosť Deminho pozadia!

Tak, ako je pevný herečkin zadok, tak je zrejme pevná pozícia oboch hereckých partnerov vo filmovom svete. Demi natáča nový thriller Margin Call a Ashtona je vidno v akčnej komédii The Killers. A ako sa zdá, veľa srandy si spoločne užijú aj v súkromí...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu