Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Lindsay Lohan: Predčasne ju prepustili z liečenia!

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (6)
Lindsay Lohan (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americkú herečku, speváčku a modelku Lindsay Lohan predčasne prepustili z liečenia v Resnick Neuropsychiatric Hospital Kalifornskej univerzity v Los Angeles. Stalo sa tak v utorok poobede miestneho času. Na liečení mala stráviť 90 dní, odišla už po dvadsiatich dvoch.

Ako informovala webová stránka Radaronline.com, Lohan nastúpi na ambulantnú liečbu. Podľa zdrojov magazínu People sa bude musieť podrobiť tvrdým pravidlám.

"Ambulantný program je rovnaký ako nemocničná liečba, akurát na noc idete domov," povedal pacient spomínanej nemocnice. Nie je známe, ako dlho sa Lohan bude takto liečiť. Lohan prepustili pár dní po tom, čo webová stránka TMZ.com informovala, že lekári z Resnick Neuropsychiatric Hospital sú presvedčení, že 24-ročná celebrita netrpí tými psychickými problémami a závislosťou, ktoré jej predtým diagnostikovali na inej klinike.

Podľa ich názoru speváčka a herečka nie je závislá od alkoholu, nemá poruchu osobnosti sprevádzanú hyperaktivitou (ADHD) ani bipolárnu poruchu. Lohan pravdepodobne trpí poruchou osobnosti, ktorá je však podľa nemenovaného zdroja TMZ.com bežná a môže súvisieť s dospievaním v Hollywoode. Preto všetci očakávali, že lekári odporučia súdu jej predčasné prepustenie.

Liečenie je časť trestu pre Lindsay Lohan za porušenie podmienky v prípade obvinení zo šoférovania pod vplyvom alkoholu a prechovávania drog z roku 2007. Súd ju za to, že od decembra vynechala sedem hodín vzdelávania o zodpovednom pití alkoholu, odsúdil na 90 dní.

Odsedela si však len trinásť plných dní, keďže v losangeleskom súdnom systéme je zvykom prepúšťať ľudí odsúdených za nenásilné trestné činy skôr z dôvodu preplnenia väzníc a Lohan sa navyše správala dobre. Z väznice ju prepustili 2. augusta. Priamo odtiaľ išla na kliniku, kde mala podľa pôvodného rozhodnutia stráviť 90 dní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu