Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Medzinárodný trapas Miss Amenovej: Volám sa Slovenská republika!

Anna Amenová vo videoankete Zobraziť galériu (5)
Anna Amenová vo videoankete

BRATISLAVA/LAS VEGAS - Bola úplne mimo! Slovenská finalistka svetovej súťaže Miss Universe Anna Amenová (25) sa poriadne strápnila. Na medzinárodnej súťaži, ktorá sa momentálne odohráva v Las Vegas, predviedla katastrofálnu angličtinu.

Keď sme sa sympatickej blondínky Anny Amenovej tesne pred odchodom na svetovú súťaž krásy Miss Universe spýtali, ako bude komunikovať, pohotovo odvetila: „V anglickom jazyku. Bude to viac-menej bežná angličtina. Taká misskovská, ohľadne oblečenia a tak. Myslím si, že sa dohovorím.“

Pred pár dňami sa však na videoserveri youtube objavilo oficiálne video zo súťaže, kde finalistky odpovedajú na niekoľko otázok v anglickom jazyku. A práve vtedy sa ukázalo, že je Annine ovládanie cudzej reči na veľmi nízkej úrovni. Napríklad: „Čo užitočné by ste ako žena poradili mužovi?“ spýtali sa organizátori. Amenová pochopila otázku po svojom. Myslela si, že sa jej pýtajú, akí muži sa jej páčia. Tak povedala: „Musí byť smiešny.... hmmm.... Muž pre mňa? (nechápavo sa pýta)... Neviem. Smiešny,“ uzavrela odpoveď.

O nič lepšie to nebolo ani pri ďalšej otázke. „Aký najkrajší dar ste v živote dostali?“ vyzvedali organizátori. No veľa sa nedozvedeli. „Najlepší dar som byť dobrá dcéra pre moju matku. A to je najlepší dar, keď som dostala svoju matku,“ odpovedala lámanou angličtinou.

Svoju celkovú prezentáciu zaklincovala vo chvíli, keď mala napodobniť zvuk leva, štartovania auta, odpálenia rakety, ovce, kravy a robota. Práve pri stvárňovaní robota totiž okrem pohybu rúk obohatila svoje vystúpenie o rozprávanie v cudzej reči. A to nemala robiť. Namiesto toho, aby sa predstavila ako Anna Amenová, povedala: Ahoj, volám sa Miss Slovenskej republiky.“

Ako sa ešte Anna Amenová pripravovala na medzinárodnú súťaž krásy? Kliknite SEM!

VIDEO: Amenová a jej znalosť angličtiny!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu