Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Misska Husárová a jej priateľ: Dva rozchody, zásnuby a... Stále ju sekíruje!

Veronika Husárová s priateľom Jurajom. Zobraziť galériu (4)
Veronika Husárová s priateľom Jurajom.

BRATISLAVA – Ako z telenovely! Modelka Veronika Husárová (23) a jej priateľ Juraj Vágner (24) nepatria k párikom, ktoré to majú vo vzťahu stále ružové. Svedčí o tom aj fakt, že na konte už majú dve väčšie partnerské krízy. Kráska v nedávnom rozhovore pre Topky naznačila, čo bolo zrejme ich dôvodom!

Ani spolu, ani bez seba! Veronika Husárová sa vo vzťahu so svojim milencom rozhodne nenudí. Po tom, ako ich takmer sedemročný vzťah prekonal dve „prestávky“, prekvapili zásnubami. Na nedávnej módnej prehliadke sme sa od Veroniky dozvedeli nie príliš lichotivé detaily ich spolunažívania.

Ako sa zdá, dôvodom rozchodov bolo zrejme to, že Juraj je typ človeka, ktorý potrebuje mať navrch. „V takých hlavných veciach musí mať on to posledné slovo. Bez jeho súhlasu nič nie je,“ prezradila po menšom zaváhaní Husárová. Ona podľa jej vlastných slov môže rozhodovať len o tom, čo uvarí na večeru. Avšak aj v tomto prípade sa snaží ulahodiť partnerovi.

Niet však pochýb o tom, že Veronika Juraja napriek všetkému miluje. Netajila sa ani tým, že premýšľa o svadbe. „Som s ním už sedem rokov, tak snáď ta svadba bude,“ povedala po hlbokom nádychu tmavovláska. Nuž asi aj o tom, kedy zaznejú svadobné zvony do veľkej miery pravdepodobne rozhoduje práve Juraj.

Sledujte TOPKY TV: Veronika Husárová hovorí o svojom vzťahu s Jurajom Vágnerom.



Veronika Husárová na prehliadke v Beladiciach


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu