Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

AUDIO Podzámska to prehnala: Orgazmus v priamom prenose!

Elena Podzámska sa tentoraz rozvášnila v rádiu. Zobraziť galériu (6)
Elena Podzámska sa tentoraz rozvášnila v rádiu.

BRATISLAVA – Stačilo byť sexi! Herečka Elena Podzámska (38) včera poriadne zaskočila poslucháčov najpočúvanejšieho slovenského rádia. V rubrike, kde si hostia rannej šou „merajú sily“ v tom, kto má najviac príťažlivý hlas, sa brunetka neovládla. V živom vysielaní zahrala rovno orgazmus!

Hosťom moderátora Ivana „Binďa“ Bindasa v jeho relácii bola aj Elena Podzámska. Tá už pár týždňov tvorí milenecký pár s tanečníkom Matejom Chrenom. Nečudo, že v tej časti šou, keď má známa osobnosť čo najpríťažlivejšie prečítať nezmyselný text, dostala Podzámska do rúk recept na prípravu chrenovej omáčky.

Vybraný text herečku pobavil. Skôr než začala s čítaním, sa pre istotu utvrdila. „Musí to byť sexi?“ opýtala sa moderátora, ktorý ju povzbudil v tom, že sa má snažiť najviac, ako len vie. Elena začala svoj výstup tlmeným šepotom, občas sa prerývane nadýchla. Postupne však pridávala na rýchlosti a intenzite hlasu. Keď sa dostala k pasáži „...pridáme nastrúhaný chren...“ začala kričať a neovládla sa. Svoje vystúpenie ukončila hlbokým výdychom, ako keby dosiahla vyvrcholenie. Popasovať sa s textom takýmto štýlom sa doteraz nikomu inému nepodarilo. V priloženom audio zázname si môžete vypočuť aj to, ako podobnú úlohu poňala moderátorka Lenka Šoóšová. 

AUDIO: Lenka Šoóšová a Elena Podzámska v rubrike Najsexi hlas leta.



najsexi hlas - elena podzamska 2


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu