Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Detaily Šmajdovej desivej nehody! Záchranári po zhliadnutí vraku: Posádka je mŕtva?!

Miro Šmajda sa druhýkrát narodil. Zobraziť galériu (3)
Miro Šmajda sa druhýkrát narodil.

BRATISLAVA – Mal šťastie v nešťastí! Mladý spevák Miroslav Šmajda (21) sa v stredu druhýkrát narodil. O šiestej hodine rannej prežil svoju doposiaľ najvážnejšiu nehodu neďaleko Košíc. Topky.sk zistili detaily spevákovho takmer osudného rána.

Miroslav Šmajda, ktorý sa zviditeľnil najmä v šou Česko Slovenská SuperStar a neskôr aj v Let´s Dance 4, pred dvoma dňami mohol prísť o život. Hrozivo vyzerajúca nehoda však pre blondiaka skončila priam zázrakom. Vyviazol iba s rozbitou hlavou a škrabancami.

Topky.sk však zistili desivý priebeh nehody, ktorá sa mohla naozaj skončiť tragicky. „Miro dostal mikrospánok zhruba hodinu a pol za Košicami na ceste smerom do Bratislavy. Strhol volant a narazil do zvodidiel, ktoré ho vymrštili von z diaľnice.  „Preskočil“ zvodidlá, preletel do protismeru, zhruba trikrát sa s autom obrátil na strechu a letel asi 20 metrov do lesa, kde skončil pod stromami. Keď sa spamätal, nevedel, kde je. Nešli mu najskôr otvoriť dvere. Potom sa z auta dostal, poskladal si telefón a zavolal políciu a sanitku,“ prezradil nám podrobnosti o hrozivej nehode Šmajdov blízky človek.

Práve po príchode sanitky si Miro naplno uvedomil hrôzu celej situácie. Slová mužov zo záchranky ho určite zamrazili. „V momente, ako záchranári zbadali ten vrak, zisťovali, či niekto v tom aute prežil. Mysleli si, že posádka je mŕtva. Vraj to nemal šancu nikto prežiť. Keď zbadali Mira a videli, že sa mu nič nestalo, hovorili, že je to zázrak,“ tvrdil náš zdroj.

Zdemolovaný vrak auta a popis nehody vyvolávajú myšlienku o poriadnom prekročení dovolenej rýchlosti, čo spevák ale popiera. „Rýchlosť bola dodržaná, v aute som bol sám. Cesta bola prázdna. Zranený ani ohrozený nebol nikto,“ vyjadril sa pre topky.sk Šmajda, ktorý sa viezol na maminej Honde, keďže luxusné auto od sponzora už nemal v užívaní. 

Zaujímalo nás tiež, na koľko sa odhaduje škoda na vozidle. „Auto má totálnu škodu, vyčíslená zatiaľ nebola,“ tvrdil Šmajda, ktorého by nové auto tohto typu teraz stálo najmenej 12 000 Eur.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu