Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šmajda po nehode navštívil lekárov: Toto ukázali vyšetrenia!

Miro Šmajda Zobraziť galériu (2)
Miro Šmajda (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Mohol sa aj zabiť! Spevák Miro Šmajda (21), ktorý mal včera neďaleko Košíc v skorých ranných hodinách hrozivo vyzerajúco dopravnú nehodu, dnes poctivo absolvoval lekárske vyšetrenia. Hoci už včera blondiak tvrdil, že vonkajšie zranenia nemá, bol sa dať podrobnejšie preskúmať. Výsledok?

Strieborná Česko Slovenská SuperStar Miroslav Šmajda včera  rozmlátil svoje auto. Spevák približne o šiestej ráno na ceste z Košíc do Bratislavy dostal mikrospánok a spôsobil hrozivo vyzerajúcu nehodu, pri ktorej sa nikto vážne nezranil. „Vozidlo je na šrot, no pri Mirovi stáli všetci anjeli strážni. Po nehode ho odviezli na vyšetrenie do nemocnice v Košiciach a potom ho prepustili. Nemal vážnejšie zranenia,“ dozvedeli sme sa od Šmajdovej asistentky Anny Žigovej.

Neskôr nám to isté potvrdil aj samotný muzikant. „Dnes nadránom som mal vážnu autonehodu. V aute som bol sám, cesta prázdna. Zranený ani ohrozený nebol nikto,“ priznal včera Šmajda, ktorý už v ten deň absolvoval nejaké vyšetrenie, ale ďalšie ho čakali dnes ráno.  Tie vraj podstúpil na súkromnej klinike v Košiciach. Ako sme zistili, spevák má rozbité čelo, ktoré si zranil nárazom o spätné zrkadlo.

Topky.sk zaujímalo, aký výsledok priniesla návšteva lekárov. „Môj zdravotný stav je v poriadku, ale som naďalej v domácej liečbe stále kvôli menším poraneniam,“ priznal Miro, ktorý sa chce čo najskôr vrátiť na koncertné pódia a k nahrávaniu albumu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu