Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šmajda prehovoril o desivej nehode: Toto sa mi stalo!

Miro Šmajda Zobraziť galériu (7)
Miro Šmajda

BRATISLAVA/KOŠICE – Šťastie v nešťastí! Spevák Miro Šmajda (21) mal včera skoro ráno autonehodu. Hoci jeho vozidlo skončilo na šrot, on vyviazol bez vážnejších zranení. Čo o nešťastí povedal superstarista pre topky.sk?

Druhýkrát sa narodil! Blonďavý rocker, ktorý sa zviditeľnil najmä Česko Slovenskou SuperStar a Let´s Dance 4, mal včera zhruba o pol siedmej ráno nehodu. Tá sa stala neďaleko metropoly východu. Auto je rozbité na šrot, spevák vyviazol bez vážnejších následkov. Po tom, ako absolvoval vyšetrenia v Košickej nemocnici, ho prepustili.

„Vážne vonkajšie zranenia som neutrpel. No kvôli tým ľahším budem pár dní v domácej liečbe. Nariadil to lekár. Na najbližšom koncerte by som však už nerád chýbal. Chcem tiež pokračovať v nahrávaní albumu,“ povedal nám Miro. Podľa vlastných slov predpisy neporušil.

„Rýchlosť bola dodržaná, v aute som bol sám. Cesta bola prázdna. Zranený ani ohrozený nebol nikto. Dôvodom autonehody bol pravdepodobne momentálny krátky mikrospánok. Chvalabohu pri mne stáli všetci anjeli. Som nažive aj napriek hrozivo vyzerajúcej nehode,“ vyjadril sa pre topky.sk Šmajda.

Ako sme sa dozvedeli od rockerovej asistentky Anny Žigovej, dôvodom spevákovej cesty z Košíc do Bratislavy boli pracovné povinnosti. „V hlavnom meste chcel vyzdvihnúť kamarátov z kapely. Potom mali spolu odcestovať do Prahy, kde Miro nahráva svoj nový album,“ tvrdila nám Žigová.

O Šmajdovi bolo už počas Let´s Dance 4 známe, že si na plecia berie až príliš veľa povinností. Často sa napríklad stávalo, že po skončení priameho prenosu cestoval v noci o druhej z Bratislavy do Košíc, aby stihol aj iné aktivity, než tie tanečné. A to aj napriek tomu, že mal za sebou poriadne náročný deň. „To raz neskončí dobre,“ akoby predpovedal nešťastie jeden z Mirových priaznivcov, ktorý sa v apríli zapojil do internetovej diskusie týkajúcej sa Šmajdovej vyťaženosti.

Čítajte tiež:

Šmajda mal hrozivú autonehodu: Odviezli ho do nemocnice!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu