Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hurá, je po Mojsejovcoch!

Braňo a Nora Mojsejovci
Braňo a Nora Mojsejovci

Pavol „Model“ Petrik si odniesol dva milióny, Mojsejovci sa skončili. Bude niekomu za nimi ľúto?

1. Markíza je spokojná

„Za Mojsejovcami nám bude ľúto,“ vyhlásil na záverečnej párty Vladimír Repčík. Z pohľadu riaditeľa televízie Markíza bola táto reality šou úspešná, pretože pritiahla divákov. „Nemali sme to jednoduché, no napriek všetkým problémom a krízovým situáciám, ktoré sme museli okamžite riešiť, to bola pre nás veľká škola. Skúsenosti z Mojsejovcov nám nikto nevezme,“ mieni hovorkyňa televízie Ivana Semjanová.

2. Diváci nadávali, ale pozerali

Podľa kritiky, ktorá sa na Mojsejovcov sypala zo všetkých strán, kontroverzná šou divákom chýbať nebude. Píplmetre však hovoria o niečom inom – Mojsejovci boli najsledovanejším programom, ktorý v čase ich vysielania slovenské televízie ponúkali a po SuperStar je to zatiaľ druhý najúspešnejší program tohto roka. Pravidelne ho sledoval milión divákov a finále si nenechalo ujsť 1 milión 225-tisíc Slovákov!

3. Psychológ oľutoval spoluprácu

Psychológ Dušan Fabián už v polčase programu priznal, že urobil chybu, keď do spolupráce s Mojsejovcami išiel. „Do takej reality šou, ktorá nemá jasné pravidlá, by som už nikdy viac nešiel,“ povedal pre Eurotelevíziu. Ani pre psychológa nebolo jednoduché spolupracovať s nepriateľsky naladenými ľuďmi a spŕška obvinení, ktorú na jeho hlavu vychrlila Nora Mojsejová, mu na profesionálnej prestíži určite nepridala.

4. Obvinený štáb rezignoval

Zástupcovia JamFilmu, ktorí reláciu Mojsejovci pripravovali, stratili chuť ku kauze sa naďalej vyjadrovať. „Mojsejovci mi odoberajú energiu a nestoja mi za to, aby som sa k nim ešte verejne vyjadroval,“ odpovedal po finálovom večere režisér Jeffo Minařík na ponuku Eurotelevízie na rozhovor. Ďalší osud členov štábu zatiaľ nie je jasný. Braňo Mojsej stále avizuje žaloby a trestné oznámenia. Všetko však zatiaľ ostáva len v náznakoch. Uvidíme...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu