Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Odvážna Farkašová nafotí akty: Takto chcem nahá pózovať!

KOLÁŽ: Kristína Mikulčík-Farkašová pri maľbe aktov Karlom Gottom. Zobraziť galériu (7)
KOLÁŽ: Kristína Mikulčík-Farkašová pri maľbe aktov Karlom Gottom.

BRATISLAVA - Pôjde donaha! Herečka Kristína Mikulčík-Farkašová (28) pred pár dňami pre TOPKY TV poodhalila detaily svojej pikantnej túžby. Ako sme sa od nej dozvedeli, chce nafotiť akty!

Pri príležitosti nedávneho otvorenia výstavy reprodukcií obrazov Karla Gotta sa konala módna prehliadka, kde sa po móle prešli aj známe osobnosti nášho šoubiznisu. Rolu modelky si vyskúšala aj ryšavá herečka Kristína Mikulčík-Farkašová. Ako sme sa od nej dozvedeli, nesmierne si to vychutnávala. Dokonca priznala, že by rada stála maestrovi ako model a nechala sa zvečniť iba v Evinom rúchu. „Gottovi? To by som sa hneď nechala namaľovať nahá. To by bolo perfektné, nie? Už len z princípu a úcty,“ nadchýnala sa herečka.

Pri predstave maľby nahých obrazov sa Kristíne vynárajú spomienky na tínedžerské časy. „Ja mám ešte z puberty predstavu, ako vo filme Titanic maľoval Leonardo DiCaprio svoju filmovú milenku Kate Winslet,“ priblížila Farkašová dôvod, kvôli ktorému by sa na vkusné zvečnenie svojho nahého tela nechala nahovoriť. „Mne sa veľmi páčia akty, na ktorých nie je nič vidieť. Myslím si, že raz niečo podobné určite nafotím,“ poodhalila svoje plány do budúcnosti Kristína. V minulosti už nejakú ponuku na pikantné snímky dostala, no odmietla ju. Keby sa však ozval Karel Gott, zrejme by to zmenilo situáciu.

Sledujte TOPKY TV: Farkašová o fotení aktov!



Kristína Farkašová oblečená v obraze Karla Gotta


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu