Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Odvážna Kmotríková: Provokovala bez podprsenky!

Adriana Kmotríková Zobraziť galériu (2)
Adriana Kmotríková

BRATISLAVA – Pútala pozornosť! Jojkárska moderátorka Adriana Kmotríková (39) si pred pár dňami vyrazila do spoločnosti v poriadne odvážnom outfite. Plavovláska si obliekla šaty, ktoré jej prednosti viac odhaľovali, než zakrývali.

Adriana Kmotríková sa minulý týždeň objavila na predvádzacom móle ako jedna z prominentných modeliek. Na sebe mala elegantnú róbu od návrhárky Jany Pištejovej. Jojkárka v nej však zvyšok večera nestrávila. Na večierok, ktorý sa konal po skončení šou, si totiž obliekla oveľa odvážnejší model. 

Šaty s hlbokým výstrihom bez podprsenky neprehliadol v ten večer takmer nik. „Dnes som ich vytiahla zo skrine, že aha, letné šaty. Vôbec neviem, od akého návrhára sú,“ povedala moderátorka, ktorá sa v dráždivom oblečení cítila ako ryba vo vode.

V súvislosti s charitatívnou módnou šou sme od Kmotríkovej zisťovali, či niekedy v minulosti túžila po kariére manekýnky. „Asi áno, ja si to už nepamätám,“ povedala tvár televízneho spravodajstva, ktorá sa v nadväznosti na túto tému pochválila tým, že v mladosti bodovala v súťaži krásy. „Konala sa v Košiciach a skončila som druhá,“ prezradila plavovláska. Viac sa o Adriane dozviete z videa.

Sledujte TOPKY TV: Kmotríková o svojich šatách a tom, či chcela byť modelkou! 

 


Adriana Kmotríková v sexi šatách

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu