Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi mamička Puškárová: Zdvihla sukňu a ukázala podväzky!

Zlatica Puškárová ukázala Podväzky. Zobraziť galériu (29)
Zlatica Puškárová ukázala Podväzky.

BRATISLAVA – Tri mesiace po pôrode predviedla ukážkovo štíhlu postavu! Markizácka moderátorka Zlatica Puškárová (32) bola hviezdou včerajšieho večera, keď si na charitatívnej módnej šou vyskúšala rolu manekýnky. Blondínka sa na móle nechala strhnúť atmosférou a znenazdajky si zdvihla sukňu. Chcela totiž ukázať sexi nohy a dráždivé podväzky.

Plavovlasá moderátorka Zlatica Puškárová, ktorej sa vo februári narodil syn Leonard, sa vo štvrtok večer predviedla v úlohe modelky. V krásnej bielej róbe od návrhárky Jany Pištejovej doslova vyrážala prítomným hosťom dych. Ďaleko viac však šokovala v momente, keď si zdvihla sukňu a ukázala dráždivé silonky so sexi podväzkami.

Toto je však vraj maximum, čo je Puškárová ochotná ukázať. Hoci priznala, že nemá problém obliecť si takmer všetko, zistili sme, v čom by sme ju predsa len nikdy nevideli. „Rozhodne nie v cisárových nových šatách,“ prezradila s úsmevom Zlatica, ktorá sa v bielej róbe cítila ako nevesta. „Vydávať sa zatiaľ neplánujem. Ale mám rada takéto rafinované šaty,“ netajila Puškárová, ktorá sa po troch mesiacoch od pôrodu dostala na svoje pôvodné miery.

Na charitatívnom podujatí, ktoré organizovala a moderovala Erika Barkolová, sa predviedla pätica slovenských návrhárov - Jana Pištejová, Lukáš Kimlička, Andrej Baraník, Odette Fedorová a Lucia Senášiová so svojimi kolekciami. V roli modeliek sa v ten večer predviedlo viacero známych osobností. Okrem spomínanej Zlatice Puškárovej sa prešli po móle speváčka Anita Soul, herečka Lucia Hurajová, moderátorky Lenka Šoóšová, Soňa Müllerová, Erika Judínyová a Adriana Kmotríková.

Na móle sa tiež predviedli speváčka Sisa Sklovská, Miss Slovensko 2008 Barbora Franeková, Miss Universe SR 2008 Denisa Mendrejová, Miss Universe SR 2009 Anna Amenová a dokonca aj podpredsedníčka SDĽ Alena Savkaničová. Všetci účinkujúci vystupovali bez nároku na honorár a prispeli tak k odovzdaniu elektrickej štvorkolky pre chorého Miloška.

FOTOGRAFIE nájdete v našej GALÉRII.

Čítajte tiež: Zlatica Puškárová sa pripojila k boju za zdravé prsia

Foto: paparaci.sk

Sledujte TOPKY TV: Puškárová spolu s návrhárkou Janou Pištejovou o „svadobných“ šatách a synovi Leonardovi.

Sledujte TOPKY TV: Noc splnených prianí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu