Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vysmiata Megan Fox: Zachutila jej marihuana!

Megan Fox Zobraziť galériu (10)
Megan Fox

LOS ANGELES – Miluje marihuanu! Mnoho umelcov lásku k tejto mäkkej droge priznáva len veľmi nerado alebo vôbec. Americká herečka Megan Fox (24) sa však za túto svoju slabosť vôbec nehanbí. Veď čo je po ťažkej práci lepšie, ako zapáliť si poriadny „joint“?

Zákon jej nič nehovorí! Nejeden krát sa hviezda filmu Transformers, Megan Fox, ukázala na verejnosti so záhadne blaženým úsmevom. Zrejme však za ním nebola len obyčajná dobrá nálada. Brunetka sa totiž začala verejne hlásiť k legalizácii marihuany. Práve ona by si ju totiž bola podľa vlastných slov rada „normálne“ kúpila. „Nemôžem povedať, čím všetkým som si prešla po priznaní toho, že fajčím marihuanu. Ľudia sa na to pozerajú ako na niečo šialené, nebezpečné. Ale nie je to tak. Dúfam, že ju legalizujú,“ uviedla v rozhovore. Modrooká krásavica sa hlási aj k iným drogám, no žiadna z nich jej nezachutila tak, ako práve marihuana.

Možno práve jej slabosť pre zelenú rastlinku môže za to, že ju režisér filmov Transformers, Michael Bay, odmietol obsadiť do tretieho dielu tejto série. Popri inhalovaní marihuany sa totiž zrejme zabudla poriadne stravovať a na svoju rolu zrazu bola prichudá a primálo sexi. Čo tak menej „húliť“ a viac jesť, Megan?

Dobrý joint neodmietnu ani jej herecké kolegyne Kirsten Dunst alebo Jennifer Aniston. „Dám si ju raz za čas. Nie je na tom vôbec nič zlé, všetko s mierou. Určite by som sa nenazvala drogovo závislou. Nie je to predsa heroín ani kokaín,“ prezradila na túto tému exmanželka Brada Pitta.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu