Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šmajda totálne podrazil Štumpfovú: Odstúpil z Let´s Dance! Katka zúrila!

Katarína Štumpfová a Miro Šmajda pri včerajšom odstúpení. Zobraziť galériu (23)
Katarína Štumpfová a Miro Šmajda pri včerajšom odstúpení.

BRATISLAVA – Zahral sa na džentlmena! Miro Šmajda (21) vo včerajšej Horúčke nedeľňajšej noci oznámil, že z Let’s Dance odstupuje. Dôvodom majú byť lepšie výkony konkurenčných tanečných párov. Prekvapujúce je, že o tomto rozhodnutí jeho partnerka Katarína Štumpfová (24) vôbec netušila! A poriadne ju to naštvalo.

Obrovské prekvapenie! V deviatom kole markizáckej tanečnej súťaže na vlastnú žiadosť skončil Miro Šmajda. Po odtancovaní quickstepu a paso doble boli s Katarínou Štumfovou v hodnotení poroty na treťom mieste. Je možné, že spevák sa cítil ohrozený a chcel radšej odísť so cťou.

Počas rozhodnutia si totiž od moderátorov vypýtal mikrofón a zahlásil šokujúce slová. „Som posledný mužský zástupca v tejto šou, ale ani zďaleka netancujem tak, ako tieto zvyšné tri páry. Preto by som spravodlivo mal odstúpiť,“ tvrdil vo svojej reči Šmajda. Prekvapení boli moderátori, porota, aj ostatní tanečníci. „Naozaj sme to nečakali,“ svorne nám povedali po prenose.

V najväčšom šoku však zostala Mirova tanečná partnerka. Keď sa jej totiž Adela Banášová posunkami pýtala, či o tomto rozhodnutí vedela, Katka len bezmocne zakrútila hlavou. Za všetko hovorí aj fakt, že odmietla takzvaný labutí tanec a po zahlásení reklamnej prestávky utiekla do zákulisia. Neskôr síce na parket predsa len vyšla a snažila sa aj usmievať, tanec však nezvládla celý. Zrazu sa zasekla a nemohla pokračovať.

Navyše, moderátorská dvojica na záver prezradila výsledky. Podľa nich mala vypadnúť Martina Šimkovičová s Tomášom Antálkom. A tak muselo Štumpfovú mrzieť odstúpenie ešte viac. Po skončení prenosu sa okamžite vytratila bez toho, aby odpovedala čo len na jedinú otázku prítomných médií.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu