Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Johnny Depp na nakrúcaní: Angelina mu pletie hlavu!

Jonny Depp a Angelina Jolie Zobraziť galériu (12)
Jonny Depp a Angelina Jolie

BENÁTKY – Vyzerá ako mladík! Hercovi Johnnymu Deppovi (46) spolupráca so sexicou Angelinou Jolie (34) zjavne robí dobre. Nielen, že sa v jej spoločnosti cíti viac ako príjemne. Dokonca vyzerá o pekných pár rokov mladšie! Je za tým nová láska?

Spadol do jej osídel? Americkému hercovi Johnnymu Deppovi robí filmovanie s jednou z najsexi hviezd planéty naozaj dobre. Skvele sa pri ňom zabáva a s tmavovlasou krásavicou po boku vyzerá o pekných pár rokov mladšie, ako keď je v spoločnosti svojej partnerky, francúzskej speváčky a herečky Vanessy Paradis. A to Johnnyho s Angelinou ešte čaká filmovanie vzrušujúcich erotických záberov!

Niet sa čo čudovať, že Vanesse sa myšlienka vyzlečeného Johnnyho v spoločnosti nahej bohyne sexu veľmi nepozdáva. Dokonca sa vraj snažila svojho partnera od celého filmu odhovoriť a povedala mu, aby si našiel nejakú inú úlohu. Johnny však buď prehral boj so zmluvami, alebo so svojou vôľou, a filmuje v spoločnosti partnerky Brada Pitta i naďalej. Angelina dokonca odmietla pozvanie na večeru s americkým prezidentským párom a množstvom celebrít, len aby nemusela opúšťať Benátky – a Johnnyho.

Netreba hádam pripomínať, že so všetkými svojimi dlhodobými partnermi Jonnym Lee Millerom, Billy Bob Thorntonom či Bradom Pittom sa stretla práve pred kamerami. Posledný menovaný jej dokonca neodolal napriek tomu, že ho doma oddane čakala príťažlivá Jennifer Aniston. Vanessa, radšej si Johnnyho poriadne stráž!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu