Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rozvášnená Rihanna: Masturbuje priamo na pódiu!

Rihanne na pódiu Zobraziť galériu (8)
Rihanne na pódiu (Zdroj: isifa)

PARÍŽ – Pomýlila si pódium so spálňou! Speváčka Rihanna (22) sa zo svojho nového vzťahu a z prísunu pravidelného sexu zrejme naozaj teší. Dokonca sa neváha intímne dotýkať svojho medzinožia priamo na pódiu. Rihanna, nie je ti hanba?

Vášnivosť alebo snaha upútať? Speváčka Rihanna sa v poslednej dobe naozaj utrhla z reťaze. Najskôr si na hlave vytvorila účes pripomnajúci mop na umývanie podlahy, neskôr zas provokovala čiernou helmou s ušami Mickey Mousa na štýl Lady Gaga. Teraz si zrejme spomenula na známy výrok „Sex predáva“ a svojich fanúšikov potešila vášnivým obchytkávaním svojich intímnych partií!

Otázka je, čo stojí za nepredvídateľným speváčkiným správaním. Je to len radosť z nového vzťahu s bejzbalistom Mattom Kempom, alebo sa Rihanna obáva, že iba svojím spevom si záujem fanúšikov neudrží? Zo sladkej hviezdičky, ktorá pred piatimi rokmi spievala Pon de Replay, už nezostalo naozaj nič. Namiesto nej je tu vulgárna a nevkusná osoba, ktorá sa snaží pútať pozornosť za každú cenu!

Barbadosanka, ktorá si práve užíva na európske turné, pred pár dňami nastrašila svojich priaznivcov. Po koncerte v Zurichu sa totiž urýchlene presunula na súkromnú kliniku. Zo začiatku odmietla dať akékoľvek informácie. Zrejme nechcela naľakať fanúšikov, ktorí ju netrpezlivo očakávali v ďalších mestách. Neskôr sa ukázalo, že si speváčka poranila rebro. Keďže však nešlo o nič vážne, mohla v turné bez problémov pokračovať a ohurovať divákov svojimi vulgárnymi gestami.

Inšpirácie zo šatníka Jennifer Lopez nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu