Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krainová v zákulisí plakala: Tá bolesť bola neznesiteľná!

Simona Krainová Zobraziť galériu (7)
Simona Krainová

BRATISLAVA - S vypätím všetkých síl! Modelka Simona Krainová (37) včera večer prekvapila svojím odstúpením zo súťaže Let´s Dance 4. Ako povedala, príčinou boli zdravotné problémy. Vraj už nedokázala zniesť tú bolesť.

Simona Krainová bola v Let´s Dance zo začiatku rozhodnutá pokračovať aj napriek tomu, že jej lekári odporúčali v šou skončiť. „Ja som neposlúchala a išla som ďalej, lebo som chcela súťažiť,“ hovorí plavovláska. Definitívny odstup z relácie však začala reálne zvažovať až vtedy, keď bolesť členku neustupovala. Po odtancovaní včerajšej rumby sa teda rozhodla s Let´s Dance seknúť. 

Ako samotná modelka tvrdí, problémom boli neznesiteľné a neustupujúce bolesti. „Teraz sa toho nahromadilo viac. Človek môže ísť cez tú bolesť do určitej miery, ale potom to už nejde,“ priznáva so slzami v očiach Simona, ktorá si je vedomá, že sa dostala na kraj svojich možností. V súvislosti s Krainovej odstúpením nám jej tanečný partner Erik Ňarjaš prezradil, že blondínke radil, aby sa už ďalej netrápila. „Sám som jej povedal, že by som urobil to isté,“ povedal pre TOPKY TV tanečník.

Za Krainovej odstúpením však môže byť aj tehotenstvo. Hoci sa modelka zatiaľ nepriznala k tomu, že čaká bábätko, ľudia z jej blízkeho okolia druhý stav potvrdili. Kvôli ochrane dieťatka je preto celkom logické, že sa Simona už ďalej nechce zvŕtať na parkete.

Ako vznikali v Let´s Dance účesy Simony Krainovej? Kliknite SEM!

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor so Simonou Krainovou a Erikom Ňarjašom po ich odstúpení zo súťaže.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu