Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Odkazy pre Žiga: Si nechutný slaboch!

Žigmund Pálffy Zobraziť galériu (5)
Žigmund Pálffy

BRATISLAVA – Vlna zhnusenia! Nad krízou v manželstve Žigmunda Pálffyho (37) a Andrei Pálffy-Belányiovej (33) všetci nechápavo krútia hlavou. Dôvodom rozpadávajúceho sa vzťahu je hokejistova údajná niekoľkonásobná nevera. Kvôli nej klesol v očiach verejnosti úspešný športovec poriadne hlboko.

Reakcie na seba nenechali dlho čakať! Ako sme už na topkách informovali, hokejistovo manželstvo sa otriasa v základoch a schyľuje sa k rozvodu. Príčinou stroskotania päťročného vzťahu sú s najväčšou pravdepodobnosťou mimomanželské aférky Žigmunda Pálffyho. Ľudia jeho konanie tvrdo odsudzujú.

„Po tom, čo si prežili s malou, by si mal vážiť rodinu a všetko to, čo symbolizuje,“ reaguje čitateľ v diskusnom fóre topiek, pričom naráža na zdravotné komplikácie, ktoré malá Saskia krátko po narodení prekonala. „Nechal v štichu rodinu a hlavne maličkú, pre mňa je pán hokejista obyčajný slaboch,“ dodáva.

Podobných reakcií je viac. „Žigo, čo to robíš svojej rodine? Po tom všetkom, čo ste prekonali? Si nechutný!“ píšu rozhorčení ľudia. A pridávajú sa ďalší: „Ak je pravda, čo sa píše, tak ho treba poslať ku všetkým čertom. Aj sláva má svoje hranice slušnosti,“  vyjadrujú svoje názory vo fórach čitatelia. „Veď nech si užíva s milenkami, ale v tom prípade sa nemal ženiť a zakladať si rodinu,“  odsudzujú konanie hokejistu. 

Ako vidno, verejnosť je zo správania hviezdy slovenského hokeja znechutená. Čo si myslíte vy? Vyjadrite svoj názor v TEJTO diskusii!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu