Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mórovej zarezaný rozkrok: Vyprovokoval Moisésa k vulgárnostiam!

Diana Mórová a jej Zobraziť galériu (8)
Diana Mórová a jej "ťaví prst"

BRATISLAVA – Akoby tancovala v neopréne! Diana Mórová (40) vybehla v pondelkovom Showdance na pódium v extrémne priliehavom kostýme. Rafinovaný strih outfitu spôsobil, že sa látka zarezala hlboko do herečkiných intímnych partií. A to vyprovokovalo porotcu Tonyho Moisésa (31).

Po Dianinom pondelkovom výkone porota opäť nešetrila chválou. Slová uznania jej adresoval aj tanečný odborník Tony Moisés, ktorý si však na záver svojho hodnotenia neodpustil nemiestnu poznámku. „Veľmi rád by som pochválil ten ťaví prst,“ poznamenal, pričom hlavou kývol smerom k Dianinmu lonu. Tento výraz je prevzatý z anglického jazyka (tzv. camel toe, pozn. red.) a označuje u žien nohavice zarezané do rozkroku.

Mnohí prítomní zostali z Tonyho zaskočení. Spomínané slovné spojenie počuli zrejme prvýkrát. Nepríjemnú situáciu sa snažil zachrániť Sajfa a porotkyňa Dzúriková, ktorá hneď prevzala slovo a chcela to zahrať do outu. 

Keď sme sa s Tonym skontaktovali a chceli sme vedieť, či považuje svoje výroky za vhodné, povedal, že spomínaný výraz "odkukal" od svojich tanečníc. Tie to vraj často používajú na tréningoch. Tanečník si myslí, že to vulgárne nebolo. „Keď sranda, tak poriadna. Mala to tam tak zarezané, že sa to nedalo nevšimnúť,“ obhajoval sa. Zrejme si však neuvedomil, že uťahovať si z matky dieťaťa takýmto spôsobom môže vyznieť netaktne. Zaskočené boli určite aj deti prítomné v publiku.  

Čo sa tesného kostýmu týka, aj Mórova si bola vedomá toho, že jej obopína krivky a zvýrazňuje každý záhyb tela. „Vďakabohu som postúpila, nabudúce si dám niečo voľnejšie,“ prisľúbila herečka.  

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu