Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pocisková bez hanby: Pred Modrovským iba v nohavičkách!

Nela Pocisková a Peter Modrovský v sambovom kole. Zobraziť galériu (9)
Nela Pocisková a Peter Modrovský v sambovom kole.

BRATISLAVA – Odhadzuje zábrany! Nela Pocisková (19) sa v Let’s Dance objavuje v čoraz odvážnejších modeloch. Dokonca je zmierená aj s prípadnými nehodami, ktoré by odhalili jej telo ešte viac. Veď už aj na tréningu sa ocitla pred svojím tanečným partnerom Petrom Modrovským (27) len v spodnej bielizni!

Odhaľuje sa stále viac! Nela Pocisková ukázala svoje pôvaby už počas rumby, kedy mala na sebe pomerne odvážne šaty. Oproti sambovému kostýmu to však bola ešte slabá káva. Ten totiž zahaľoval naozaj len to najnutnejšie. Chrbtová časť sa skladala iba z tenučkých šnúrok a keby tie povolili, tak... by Nela v priamom prenose ukázala svoje prsia.

Preto sme sa jej spýtali, či sa neobáva podobných nehôd. „Snažila som sa všetko si kontrolovať. Pri každých šatách to podvedome riešim, či je všetko tam, kde má byť,“ prezradila mladá herečka. Napriek tomu je však u nej vždy na prvom mieste tanec. „Niekedy sa môže stať nehoda, ale čo mám robiť? Keď sa stane, tak sa stane. Priorita pre mňa je zatancovať, aj keby sa dialo čokoľvek,“ prekvapila nás Pocisková svojou odvahou.

Nakoniec sme však zistili, že odhalenie na parkete má už „nacvičené“. Trapas so šatami sa jej totiž prihodil na tréningu s Petrom Modrovským. „Keď som prvýkrát tancovala v týchto šatách, tak sa mi zasekla sukňa a celé sa mi to posunulo dole," prezradila nám Nela. Spadnutá sukňa odhalila jej zadok v bielizni, ale ona to vzala ako profesionálka. „Čo som spravila? Jednoducho musím dotancovať. Ono to patrí k tomu,“ zmierila sa s týmito malými nehodami. Otázkou je, či aj Adela Banášová zostane takto pokojná, keď sa dozvie, že Pocisková sa premávala pred jej frajerom Modrovským len v spodnej bielizni.

 

Sledujte TopkyTV: Nela Pocisková o odvážnych šatách a nehode na tréningu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu