Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mojsejovci o Rozborilovi: Je falošný a závidí nám!

Nora a Braňo Mojsejovci
Nora a Braňo Mojsejovci

KOŠICE/BRATISLAVA - Mojsejovci už majú cirkusov okolo svojej reality show plné zuby! Nelieta v nich iba produkčná firma Jam Film 1999, s ktorou sú na nože pre falšovanie diváckych hlasov, ale najnovšie si podávajú aj moderátora programu Vila Rozborila (38).

Tvrdia o ňom, že je falošný a závistlivý. Dokonca pochybujú aj o jeho nevine v kauze manipulácie s esemeskami. Ten však tieto obvinenia popiera a Braňovi odkazuje: "Vybrali ste si zlého nepriateľa!"

"Tváril sa ako náš kamarát, je však falošný, ako ďaleko dovidí. Závidí nám náš vzťah s Norou a aj našu finančnú nezávislosť. Relácia je sledovaná kvôli nám a nie kvôli nemu, a ani to nedokáže stráviť," takýmito tvrdými slovami častoval jeden z hlavných aktérov reality show TV Markíza Braňo Mojsej moderátora programu Vila Rozborila.

Nie je to však len záležitosť posledného škandálu. Konflikt bohatého páru a Rozborila sa ťahá už od kastingov. "Tam huckal súťažiacich, aby nám nadávali, že sme zlodeji a peniaze sme si nakradli," sťažoval sa spevák. Do tuhého to šlo až na Pereši, kde mal sprievodca programom navádzať finalistov na viacero podrazov proti kontroverzným boháčom. "Vilo vraj nabádal Versačeho, aby Nore rozbil flakóny s parfumami a roztrhal kožuch," vyhlásil Braňo.

Prečo však dočasní nájomníci mojsejovskej vily o týchto praktikách Vila Rozborila dosiaľ mlčali? ,,Zrejme ich vydierali. Navyše sa ich snažili od nás držať čo najďalej, aby ani nemali príležitosť vyrozprávať sa," domnieva sa domáci pán. Samotný moderátor jeho tvrdenia rezolútne popiera: "Je to absolútny nezmysel! Pred Mojsejovcami som robil reláciu, ktorá mala vyššiu priemernú sledovanosť ako táto reality show. Neviem teda, akú slávu by som im mal závidieť. Môj vzťah k nim bol vždy profesionálny a korektný, a mrzí ma, že sa takto vyjadrujú."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu