Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vojna na Pereši: Navrátilcom ani ruku nepodali!

Alena
Alena "Češka" Semanová

KOŠICE - Cítia sa ukrivdení! Finalisti kontroverznej reality show Mojsejovci, ktorí doposiaľ z hry nevypadli, škrípu zubami. Navrátilcov, ktorí od televízie dostali možnosť opäť vstúpiť do hry, privítali s výčitkami a s nevôľou.

Odniesla si to predovšetkým Alena "Češka" Semanová (44). Zo štvorice tých, ktorí možnosť návratu využili, prišla na Pereš ako prvá a finalisti jej to pekne osladili.

Nemilé prekvapenie čakalo na prvú staronovú finalistku Mojsejovcov - Češku (44). Po návrate na Pereš sa jej všetci aktuálni obyvatelia vily košických boháčov otočili chrbtom. Dôvodom takéhoto ich správania je skutočnosť, že sa po konečnom rozhodnutí televízie o návrate už vypadnutých hráčov cítia ukrivdení. Očakávali, že sa po škandále s manipulovaním výsledkov do hry vráti iba posledný vyhodený - Jožo Ráš (46). Skutočnosť, že by mala celá reality show štartovať úplne odznova, im úplne vyrazila dych! Češka bola reakciou svojich spolubojovníkov evidentne prekvapená. Tí jej totiž pri návrate do domu ani nepodali ruku a dali jej veľmi jasne najavo, že ju medzi sebou nechcú. Na zúriacu vojnu však mohla byť pripravená. "Vraciam sa napriek tomu, že z toho nemám dobrý pocit," tvrdila ešte v piatok.

Podobné privítanie čakalo i Modela (23). Jeho príchod ocenili výčitkami, pretože si mysleli, že práve on sa do hry nevráti.

Ďalším, kto využil možnosť opäť sa usídliť v dome manželov Mojsejovcov bol čakajovský Starosta (40). "Vraciam sa, aby som sa ešte viac zviditeľnil," povedal.

Najlepšie zo všetkých obišiel asi Jožo Ráš, ktorý sa na Pereš vrátil len po dvoch dňoch. "Bolo to, ako keby si ani neodišiel," zhodli sa všetci.

Dá sa však očakávať, že sa vzťahy medzi jednotlivými finalistami budú stále vyostrovať.

Ako sa budú vyvíjať vzťahy:
Vzťahy na Pereši boli po príchode navrátilcov napäté na prasknutie. Dusnú atmosféru nepochybne spôsobil aj fakt, že piati "domáci" finalisti nevedia, čo môžu od navrátivších prišelcov očakávať. Tí majú totiž v súčasnosti navrch. Svojich konkurentov pozorovali niekoľko týždňov v televízii a z médií sa dozvedeli tiež všetky ich slabé miesta. V dome tk vznikli dva tábory.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu