Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mojsejovci: Rozvod - áno či nie ?

Mojsejovci Zobraziť galériu (15)
Mojsejovci

BRATISLAVA - Braňo Mojsej (37) stojí na tenkom ľade! Jeho manželka Nora (47) pred dvoma rokmi požiadala o rozvod a údajne dodnes žiadosť nestiahla. Tak to opisuje nežnejšia polovička kontroverzného hudobníka vo svojej autobiografickej knihe s názvom Nora Mojsejová. V prípade rozvodu košických boháčov by Braňo zo spoločného majetku nedostal ani fuka!

"Ak by nebodaj došlo k nášmu rozvodu, s manželom by som sa nedelila. Všetko by som si nechala. Naša dohoda je taká, že ja som výlučnou majiteľkou všetkého majetku, ktorý užívame. Všetko by ostalo mne," objasňuje v knihe majetkové pomery v spoločnej domácnosti Nora. Medzi Mojsejovcami síce žiadna predmanželská zmluva neexistuje, ale všetko, čo nakúpia, ide iba do vlastníctva panej domu. Bola to jej podmienka, s ktorou Braňo súhlasil.

Prečo sa bohatá podnikateľka rozhodla pred dvoma rokmi podať žiadosť o rozvod? Nora tvrdí, že po zverejnení ich nadštandardných životných podmienok museli znášať silný mediálny tlak. Braňo ho nezvládol a začal piť ako dúha. Po siedmich rokoch abstinovania! Extravagantná milionárka po niekoľkých jeho výletoch za "pitným režimom" a útekoch z domu začala konať. Chcela sa s Braňom rozviesť. "Áno, je tam žiadosť pomaly dva roky, ale nehýbe sa s ňou, nerieši sa rozvod," píše v autobiografii. Ale dnes je už všetko inak. "Vlani som žiadosť stiahla, pretože Braňo prestal piť," vyvracia vlastné tvrdenia z knihy pani Mojsejová. Napriek hrozbe rozvodu práve Braňo chcel, aby tento úradný doklad na súde nechala. "Mala to byť pre mňa výstraha, aby som sa k alkoholu opäť nevrátil," vysvetľuje spevák. Aká je však skutočná pravda o rozvode, to vedia len manželia Mojsejovci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu