Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Madonna odštartovala v Malawi charitatívne turné

Madonna Zobraziť galériu (8)
Madonna

LILONGWE - Americká hudobníčka Madonna (51) priletela v pondelok do afrického Malawi, kde chce navštíviť centrum Millennium Village Organizácie Spojených národov (OSN) nachádzajúce sa západne od hlavného mesta Lilongwe.

Popová kráľovná sa do Afriky vybrala v rámci aktivít spojených s charitatívnou organizáciou Raising Malawi, ktorú v roku 2006 sama založila. Madonnu bude na "turné" sprevádzať ekonóm Jeffrey Sachs - projektový expert a mentor iniciatívy. Speváčka slávnostne položí v utorok prvú tehlu dievčenskej akadémie, ktorú bude financovať práve nezisková organizácia Raising Malawi. Stavba školy bude stáť 15 miliónov amerických dolárov (približne 11,13 milióna eur) a dokončená by mala byť v roku 2011.

Madonna si z Malawi adoptovala dve deti - dcéru Mercy a syna Davida Bandu. Okrem nich v súčasnosti vychováva aj dvoch vlastných potomkov - trinásťročnú dcéru trénera fitnes Carlosa Leona menom Lourdes a deväťročného Rocca, ktorého otcom je režisér Guy Ritchie. Zatiaľ nie je známe, či niektoré z nich má Madonna v Malawi zo sebou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu