Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Trapas: Missky ako zo „sekáča“! Navliekli ich do šiat po Češkách!

Finalistky Miss Universe mali šaty po českých finalistkách. Zobraziť galériu (16)
Finalistky Miss Universe mali šaty po českých finalistkách.

BRATISLAVA – Faux pas! Finále Miss Universe SR sa napriek dlhým prípravám nevyhlo poriadnemu prešľapu. Topky.sk zistili, že renomovaná česká návrhárka Liběna Rochová, si s obliekaním Sloveniek na pompézny večer nedala príliš veľa práce. Jej róby, v ktorých sa predviedli tohtoročné finalistky našej súťaže krásy, mali totiž na sebe minulý rok ich české kolegyne z Miss ČR!

Slovenskí diváci čakali od známej českej návrhárky Liběny Rochovej módne osvieženie v podobe nádherných šiat. Namiesto toho sa dočkali poriadneho sklamania. Róby, v ktorých sa slovenské krásky predviedli, totiž mali na sebe v roku 2009 finalistky Miss Českej republiky. Strihovo ani farebne sa kolekcia nezmenila. Jediné, čo pribudlo, boli farebné štóly, ktoré mali súťažiace prehodené okolo rúk.

Žeby návrhárka nebola za rok schopná vymyslieť nič nové? Alebo sa usporiadatelia snažili ušetriť? Odpovede na tieto otázky sme hľadali u riaditeľky súťaže Miss Universe SR Silvie Laktošovej. „Ja som si tie šaty vybrala. Videla som ich minulý rok a veľmi sa mi páčili. Bol to zámer. Návrhárka dorábala asi 8-9 modelov a tie štóly,“ tvrdila topkám brunetka, ktorá uprednostnila namiesto originality „secondhand“ zo západu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu