Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Misska Husárová šokuje: Po dvojnásobnom rozchode zásnuby!

Veronika Husárová Zobraziť galériu (3)
Veronika Husárová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – To je ale prekvapenie! Topky.sk sa dozvedeli, že držiteľka titulu Miss Slovensko 2007 Veronika Husárová (23) sa dala po dlhšej pauze opäť dokopy so svojim bývalým priateľom Jurajom Vágnerom (24).

Nedokážu byť bez seba a po dvoch rozchodoch sú zasa spolu. Zistili sme, že bývalá misska a modelka Veronika Husárová tvorí pár so svojím (bývalým) priateľom Jurajom. Intenzívnejšie sa stretávajú už približne dva mesiace. „Je pravda, že sme opäť spolu. Dúfam, že teraz to už bude definitívne,“ povedala topkám bývalá tanečníčka z Let´s Dance 2.

Dôkazom, že myslí svoje slová naozaj vážne, môže byť aj jej ďalšie tvrdenie. „Už sme sa rozprávali aj o zásnubách,“ povedala topkám kráska, ktorá sa zjavne nebráni prehĺbeniu vzájomného vzťahu. Veď je už aj načase. Vrátane „rozchodových“ prestávok tvoria pár už viac ako šesť rokov.

Rozchody Veroniky Husárovej a Juraja Vágnera

Vzťah tohto páriku prešiel dvomi vážnejšími krízami. Tá prvá bola v roku 2007, kedy sa rozišli na zhruba mesiac. Veronika vtedy odcestovala na súťaž krásy Miss World. Nakoniec sa však rozhodli dať ešte jeden druhému šancu.

Vydržalo im to do roku 2009. V septembri nasledoval ďalší rozchod. Zatiaľ najdlhší. Juraj odišiel študovať do USA a dvojica sa po vzájomnej dohode rozhodla ukončiť vzťah. Bez seba boli približne pol roka. Zjavne však zistili, že jeden bez druhého nedokážu žiť a dali sa opäť dokopy. Nechajme sa prekvapiť, či to medzi nimi do tretice skončí svadbou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu