Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Manželka Charlieho Sheena: Po hercovom útoku skončila na liečení!

Manželka Charlieho Sheena Brooke Mueller Zobraziť galériu (7)
Manželka Charlieho Sheena Brooke Mueller (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Manželku herca Charlieho Sheena Brooke Mueller prijali do rehabilitačného centra pre závislosť na nekonkretizovanej látke. Tridsaťdvaročná Mueller do centra v kalifornskom meste Malibu prišla minulý utorok.

Jej právny zástupca Yale Galanter odmietol správu komentovať, pretože na to podľa svojich slov nebol pripravený. Istý zdroj však správu potvrdil, keď uviedol: "Brooke je na liečení".

Jej odchodu do rehabilitačného centra predchádzali udalosti, ktoré sa začali v piatok 25. decembra 2009 v lyžiarskom stredisku Aspen, keď na ňu jej 44-ročný manžel zaútočil. Sheena vtedy zadržali a obvinili z domáceho násilia. Mueller následne hospitalizovali pre vážnu infekciu zubu múdrosti, ktorá viedla k zápalu pľúc. Neskôr odišla na wellness program do Severnej Karolíny, aby si tam oddýchla, uviedol jej právny zástupca.

Brooke Mueller sa za herca Charlieho Sheena vydala 30. mája 2008 a 14. marca 2009 sa im narodili dvojčatá Max a Bob. Jej manžel - jeden z najlepšie platených televíznych komikov - mal problémy so zákonom aj v minulosti. Išlo o drogy, prostitúciu i domáce násilie. Informáciu zverejnila webová stránka people.com.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu