Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jesus odkopol Madonnu: Nemáme sa o čom baviť!

Jesus Luz a Madonna Zobraziť galériu (4)
Jesus Luz a Madonna (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Krváca jej srdce! Madonna (51) je slávna, bohatá a nevyzerá najhoršie. Napriek tomu ju kruté kopačky od milenca, modela Jesusa Luza (23), neminuli. Slávna speváčka je opäť sama – zostali jej len oči pre plač!

Má zlomené srdce! To, čo zlé jazyky prorokovali už od začiatku vzťahu Madonny a o 28 rokov mladšieho brazílskeho modela Jesusa Luza, sa stalo skutočnosťou. Ich vzťah sa rozpadol ako domček z kariet. Údajne ho však neukončila svetoznáma speváčka, ale práve jej mladší a nevýznamný milenec. Zdá sa, že v Jesusovi nie je kúska vďačnosti! Práve Madonna mu totiž dopomohla k nejednej zakázke – a len vďaka nej sa jeho meno dostalo do povedomia ľudí v módnom priemysle. Hlavným dôvodom ich rozchodu bol údajne nedostatok spoločných záujmov a to, že sa už nemali o čom porozprávať. „Sú v rozdielnych fázach života. Predtým obaja z tohto vzťahu ťažili, ale dnes je to už viac-menej minulosťou,“ prezradil zdroj blízky známemu páru.

Madonna sa s brazílčanom zoznámila pri fotení pre časopis W v decembri 2008. Oficiálne sa dali dohromady potom, ako sa rozviedla s režisérom Guyom Ritchiem. Vtedy nikto neveril, že je medzi nimi niečo viac ako len milostný úlet. Párik však vytrel závistlivcom zrak a vydržal spolu vyše roka. Na zlé časy sa však začalo zmrákať už v po prvom stretnutí pop ikony a modelovej matky. Synova priateľka sa jej veru vôbec nezapáčila - a ako pravá brazílska matka vytmavila svojmu potomkovi, čo si o jeho voľbe myslí. Dnes sa môže konečne pokojne vyspať!

Móde sa ale nevenuje len Jesus. V poslednej dobe je súčasťou tohto biznisu aj Madonna, ako ďalšie známe celebrity - viac čítajte tu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu