Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Český herec Sagvan Tofi má dcéru Santine

Sagvan Tofi
Sagvan Tofi

PRAHA - Český filmový a muzikálový herec, moderátor a spevák Sagvan Tofi sa v sobotu večer stal otcom dcéry Santine. V nedeľu popoludní o tom informoval prostredníctvom svojich webových stránok český bulvárny denník Blesk.

Dcérku mu porodila 37-ročná producentka Alena Zdárská, s ktorou 45-ročná hviezda osemdesiatych rokov minulého storočia už dlhšie žije. So Zdárskou Tofi vychováva dcéru Sáru z jej predchádzajúceho vzťahu. Sagvan Tofi bol odmalička hyperaktívnym dieťaťom a striedal jednu školu za druhou.

V siedmej triede základnej školy konečne našiel miesto, kde by si mohol svoju energiu vybíjať, keď začal navštevovať dramatický krúžok matky herca Jiřího Kodeta. Následne začal študovať na pražskom konzervatóriu a v roku 1982 debutoval v komédii Od vraždy iba krok ku lži. Slávu mu však priniesla úloha vo filme Vítr v kapse (1982), kde sa predstavil po boku už známeho Lukáša Vaculíka.

S ním vytvoril nezabudnuteľnú dvojicu i vo filme Kamarát do dažďa (1988) a zahral si aj v jeho pokračovaní s názvom Kamarát do dažďa 2: Príbeh z Brooklynu (1992). Rodák z Prahy v dvojdielnej filmovej sérii aj spieval. Veľkým hitom bola najmä skladba Dávej ber z pera Jána Baláža zo skupiny Elán. V súčasnosti hráva Tofi v muzikáli Děti ráje, ktorý uvádza pražské divadlo Goja Music Hall.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu