Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďurianovej exmanžel Bouček: Tajne sa opäť oženil!

Libor Bouček Zobraziť galériu (3)
Libor Bouček

BRATISLAVA - Predbehol ju! Český moderátor a bývalý manžel Marianny Ďuranovej (32) Libor Bouček (28) sa podľa našich informácii nedávno tajne oženil. Jeho vyvolenou sa stala opäť blondínka. Tentokrát si za manželku vzal Češku!

Známy český moderátor Libor Bouček sa nedávno druhýkrát oženil. Tentokrát si po viac ako roku a pol vzal za manželku priateľku právničku Janku (27). „Zobrali sa tajne na Cookových ostrovoch 24. decembra 2009,“ prezradil nám náš zdroj.

Topky.sk na margo toho zisťovali, či môžu exmanželovi markizáckej spravodajskej hviezdy Marianny Ďurianovej naozaj pogratulovať k sobášu. „Áno, môžete,“ povedal s úsmevom Bouček, čím nám dal jasne najavo, že  už je znova v chomúte. Zisťovali sme teda, či svadba prebehla iba v kruhu blízkej rodiny, alebo si opäť zopakoval veľkú hostinu. Na svadbe so slovenskou blondínkou mali totižto pozvaných viac ako 120 hostí. „Svadba bola neverejná a taká by mala aj ostať,“ vykrúcal sa český moderátor, ktorý o sobáši nič bližšie nechcel prezradiť.

My sme sa nedali a zisťovali sme ďalej. Chceli sme vedieť, prečo jedna z najkrajších udalostí v živote prebehla tajne. „Nebolo to nič tajné, len to bolo neverejné. Bola to nádherná udalosť,“ rozplýval sa Libor, ktorý sa nebráni už ani tomu, že by sa rád stal čoskoro otcom. Zaujímalo nás, či už náhodou jeho manželka nie je tehotná. „Nie, ešte nečakáme, ale nie som proti. Hoci nič neplánujeme. To sa nedá totižto naplánovať,“ dodal Bouček.

Ten sa u nás zviditeľnil okrem moderovania relácií Vyvolená a Nevera po slovensky najmä rýchlym manželstvom a ešte rýchlejším rozvodom s moderátorkou spravodajstva Mariannou Ďurianovou. Po polročnej známosti si v júni 2006 povedali Áno na pompéznej svadbe  na Lednickom zámku. Ani nie po pol roku už bola podaná žiadosť o rozvod. Vysvitlo, že moderátorka spravodajstva podviedla svojho manžela s donchuanom Honzíkom Novotným. V apríli už boli Bouček aj Ďurianová oficiálne rozvedení. Hoci Marianne vzťah s Honzíkom nevydržal,"paroháč" Libor si to zariadil po svojom a stihol sa už aj oženiť. Čo Ďurianovej zatiaľ zrejme nehrozí. Paradoxne sa šepká, že jej vzťah so súčasným partnerom Michele Bolognom prechádza krízou.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu