Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zhrození diváci odkazujú Studenkovej: Nechceme ťa!

Zábery z nakrúcania Paneláku. Už čoskoro sa v ňom objaví Zdena Studenková. Zobraziť galériu (5)
Zábery z nakrúcania Paneláku. Už čoskoro sa v ňom objaví Zdena Studenková.

BRATISLAVA – Sklamanie, pohoršenie a odpor! Presne takéto pocity majú momentálne diváci jojkárskeho Paneláku. Dôvodom ich rozhorčenia je fakt, že sa v ich obľúbenom seriáli najnovšie objaví herečka Zdena Studenková (55).

Televízia Joj informovala priaznivcov Paneláku o obsadení Zdeny Studenkovej na svojej internetovej stránke. Toto rozhodnutie tvorcov seriálu sa však nestretlo s pozitívnymi reakciami. Práve naopak! 

„Veď to je strašné!!! Túto herečku nemám rada. Je mi nesympatická, absolútne tam nezapadne s tým svojím hlasom a výzorom,“ reagovala očividne rozhorčená diváčka v diskusii k článku, ktorý sa týka novej hereckej roly Studenkovej. „Dúfam, že tam dlho nevydrží a nebudete ju veľmi často ukazovať,“ pritvrdila na záver svojho príspevku.

„Fanúšikovia“ stálicu divadelnej scény vôbec nešetria. „Vrcholne ju neznášam!“ reaguje v diskusii ďalší. Diváčka, ktorá obľúbený seriál sleduje aj za hranicami, sa pridala tiež: „Som veľmi sklamaná.“ 

Keďže sú diváci obsadením Zdeny Studenkovej do seriálu pohoršení a nevyjadrili ani jeden pozitívny názor na túto zmenu, zisťovali sme, prečo sa tvorcovia seriálu k tomuto kroku odhodlali. „Potrebovali sme niekoho špeciálneho, obľúbeného. Niekoho, kto spraví rozruch,“ prezradil scenárista Andy Kraus. Jedným dychom následne dodal, že pri takejto kombinácii bola Zdena jedinou možnosťou.

Ako sme sa ďalej v súvislosti s tým dozvedeli, diváci uvidia herečku zatiaľ len v prvej časti. Kraus však nevylučuje aj prípadnú ďalšiu spoluprácu. „Jedná sa o postavu Imrovej svokry. My by sme boli veľmi radi, keby sa u nás pani Studenková objavila častejšie," dodal scenárista, ktorý si z negatívnych reakcií nerobí ťažkú hlavu. „Ja tieto komentáre neberiem veľmi vážne,“ odpovedal a zdôraznil, že považuje za správne, že oslovil práve spomínanú herečku. „Zdenka tam hrá v komediálnej polohe a možno budú ľudia príjemne prekvapení," dodal na záver.

Ako sa zdá, znechuteným divákom neostáva nič iné, len prvú časť Paneláku takpovediac pretrpieť a dúfať, že si ich "obľúbená" herečka ďalšie účinkovanie v seriáli odpustí.  Epizóda, v ktorej si zahrá Studenková, sa objaví na obrazovkách Jojky presne 1. februára. Na tento deň je totiž naplánovaný štart piatej série.

 

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu