Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prečo už nebývam u Mojsejovcov?

Mário Petrík, prezývaný Ír
Mário Petrík, prezývaný Ír

BRATISLAVA - "Peniaze nedostaneš, odchod domov!" To je jasný odkaz Braňa Mojseja prvému vypadávajúcemu z markizáckej reality show Mojsejovci. Mário Petrík, prezývaný Ír (19), v stredu večer definitívne opustil súťaž a rozlúčil sa s vidinou dvojmiliónovej výhry. Prečo?

Stal sa tŕňom v oku pánovi domu, pretože na smrť urazil jeho manželku. A to iba tým, že sa s ňou rozprával s rukami vo vreckách. A dokonca pod parou!

Mladý Žilinčan bol zo správania extravagantných manželov očividne sklamaný. Vyhadzov hneď v prvom kole určite nečakal. Veď do súťaže šiel s jasnou predstavou "rozbiť bank". "Áno. Chcel som sa udržať čo najdlhšie, ale nie za každú cenu. Išiel som tam s úmyslom tie dva milióny vyhrať," tvrdí Mário. Z dvojmiliónového sna však dnes už nič nie je. Dôvod?

Pravdepodobne mu priťažilo jeho správanie voči panej domu Nore Mojsejovej. Rozprával sa s ňou pod vplyvom alkoholu a mal pritom ruky vo vreckách! To rozzúrilo jej partnera Braňa a na mojsejovskej webstránke Máriovi odkázal: "Ja sa s ním už ani nepozdravím a verím, že zmizne ako smrad!"

Katom mladého Íra sa v stredajšej live show stal Milan Guru Danihel, ktorý mal v reality show za úlohu vylúčiť jedného z trojice súťažiacich. Do úvahy ešte pripadali Mejkpísová a Starosta, ale nakoniec sa rozhodol pre Íra. Prečo tak urobil, nevie ani prvý vylúčený - Mário Petrík. "Nečakal som, že ma Guru vyhodí. Dúfam, že si to ešte niekedy vydiskutujeme," smutne hovorí Ír.

A čo si myslí o svojich bývalých domácich - kontroverzných manželoch Mojsejovcoch? "Sú to ľudia, ktorí majú aj svoje chyby, aj dobré vlastnosti. Nesúdim ich, lebo nechcem, aby ostatní súdili mňa," diplomaticky a zrejme aj podľa regulí zmluvy "verklikuje" Mário.

Luxusnú garáž košických boháčov teda opustil prvý hráč. Kto bude ďalší, uvidíme na budúci týždeň v reality show Mojsejovci, ktorú v stredu večer odvysiela TV Markíza.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu