Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kollárova milenka Heringhová: Ledva porodila a už sa trepe na ples!

Andrea Heringová a Boris Kollár Zobraziť galériu (3)
Andrea Heringová a Boris Kollár

BRATISLAVA – To, čo si zaumieni, to aj dostane! Ako sa zdá, čerstvá mamička novonarodenej dcéry Borisa Kollára (43) - Andrea Heringhová (29) nesmie chýbať na Plese v Opere. Najprestížnejšiu udalosť roka si nedá ujsť ani napriek tomu, že Saru Zoe porodila iba pred deviatimi dňami!

Plesu v Opere by sa chcel zúčastniť aspoň raz za život snáď každý, kto má rád honosné večierky. Výnimkou nie je ani posledná oficiálna milenka Borisa Kollára - bývalá playmate Andrea Heringhová. Tá sa vraj vo svojom okolí vôbec netají túžbou zaplesať si po boku bratislavského donchuana.

Keďže sa prestížna udalosť koná už zajtra, zaujímalo nás, či sa jej čerstvá mamička naozaj plánuje zúčastniť. „No, to záleží od situácie. Ak bude všetko v poriadku, aj malinká, tak aj áno. Ale keď pôjdeme, tak len na chvíľu. Nakojila by som Saru Zoe a mamina by bola s ňou. Potom by som sa vrátila k malej,“ prezradila brunetka plán na sobotňajší večer. 

Ako ďalej Heringhová nezabudla podotknúť, po pôrode sa cíti vynikajúco. „Ja som úplne v poriadku,“ dodala na margo svojho zdravotného stavu. Všetko teda nasvedčuje tomu, že sa iba deväť dní po pôrode objaví v spoločnosti.

V súvislosti s Andreinou plánovanou účasťou na jubilejnom X. ročníku je tiež zaujímavé, že sa špekulovalo, že si chcela dať umelo vyvolať pôrod, aby sa mohla akcie zúčastniť. Pôvodne jej totiž lekári stanovili termín na polovicu januára. Nakoniec sa však dieťatko vypýtalo na svet skôr. Dcérku Saru Zoe priviedla na svet 1.1. 2010 o 11:00 prirodzenou cestou. Všetko prebiehalo hladko a z nitrianskej pôrodnice pustili čerstvú mamičku v utorok domov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu