Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mojsejovci budú, ale aj pokuta!

Kontroverzní manželský pár Nora a Braňo Mojsejovci. Zobraziť galériu (8)
Kontroverzní manželský pár Nora a Braňo Mojsejovci.

BRATISLAVA - Šéfovia TV Markíza si môžu vy-dýchnuť! Ich kontroverzná reality show Mojsejovci sa rušiť nebude. Rozhodli o tom v utorok členovia Rady pre vysielanie a retransmisiu. Zato im však naparia mastnú pokutu!

Radu pre vysielanie a retransmisiu pred časom zaplavili svojimi listami a e-mailami rozhorčení diváci a žiadali zrušenie reality show Mojsejovci. Boli pobúrení vulgárnym slovníkom účastníkov relácie a aroganciou bohatých manželov. "Vybičovaná spoločenská mienka nás prinútila začať správne konanie ihneď, hoci správny poriadok nám dáva 6-mesačný priestor na rozhodnutie," hovorí riaditeľka rady Valéria Agócs.

Na adresu Markízy nešetrí chválou: "Jej vedenie s nami spolupracovalo príkladne, všetky pripomienky rešpektovalo a ihneď urobilo nápravu." Markíza v obave, že príde o svojho ťažného koňa v podobe Mojsejovcov, začala okamžite sekať dobrotu. "Vulgarizmy sú v programe vypípané, vymenili sme aj dramaturga relácie a na všetky nové časti reality show dohliada topmanažment televízie," konštatuje markizácka hovorkyňa Ivana Semjanová.

Členom rady však tieto kozmetické úpravy nestačia. "Začali sme správne konanie proti televízii pre možné porušenie paragrafu o ochrane ľudskej dôstojnosti, ľudskosti a maloletých vo vydaní Mojsejovcov z 13. marca," prízvukuje Agócs. Za tento prešľap môže Markíza dostať až 5-miliónovú pokutu. V kuloároch sa hovorí o pokute v rovnakej výške, akú zinkasuje víťaz reality show Mojsejovci, teda dvoch miliónov...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu